A maximális felkészülés a cél Roglán

Vissza
A maximális felkészülés a cél Roglán

Már a szlovéniai edzőtáborban erősödik csapatunk taktikai edzésekkel fűszerezve. Előbbiért újdonsült erőnléti edzőnk, Bubori Kornél felel, a felkészülés legkeményebb időszaka az alapozás.

Egy kemény nap után fiatal balszélsőnkkel, Stefan Sunajkóval beszélgettünk.

– Milyen hely Rogla?

– Nagyon jó, minden lehetőségünk megvan a felkészülésre. Délelőtt az erőnlétünkön, míg délután a taktikán dolgozunk, ami nagyon fontos.

– Milyenek az edzések Bubori Kornél érkezésével?

– Nem tudom megmondani, hogy Bubori Kornél vagy Juan Carlos Pastor tréningjei a nehezebbek, de nagyon komoly munkát végzünk el. Előbbi a fizikai felkészülésért, míg utóbbi a taktikáért felel.

– Kemények az edzések?

– Az a legfontosabb, hogy maximálisan felkészüljünk az előttünk álló szezonra, ez lebeg a szemünk előtt a kemény alapozás közepette is. Dolgozunk, mindent megteszünk a klubért és a szurkolókért, mert nagy céljaink vannak, de szerencsére ehhez ideálisak az edzéskörülményeink Roglán.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2018.07.27.

TOVÁBBI HÍREK

2018
10/19
Jonas Källman: felkészültünk a rangadóra

Szoros rangadóra van kilátás Veszprémben vasárnap 17.45-től, ezt erősítette meg csapatkapitányunk, Jonas Källman is. Az edzőváltáson átesett hazaik új trénere Spanyolországban még szobatársa volt svéd klasszisunknak.

2018
10/18
Kapusaink felkészültek a rangadóra

Vasárnap 17.45-kor a K&H férfi kézilabdaligában a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. Mindenki izgatottan várja a rangadót. Kapusaink is felkészültek, edzőjükkel, Nenad Damjanoviccsal hangolunk a derbire.

AZ ÖSSZES HÍR