Megnyitottuk a szezont!

Vissza
Megnyitottuk a szezont!

Immáron negyedik alkalommal nyitottuk meg a szezont szurkolóinkkal közösen a Széchenyi téren.

Vasárnap délután a média képviselőivel nyitottunk a Monster Downtownban. A belvárosi étteremben bemutattuk új játékosainkat, de jelen volt az eseményen Szögi Nándor operatív igazgató, Juan Carlos Pastor vezetőedző, Marko Krivokapics másodedző és Jonas Källman csapatkapitány is. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

16 óra után néhány perccel megérkezett csapatunk a Széchenyi térre, ahol a IV. PICK-NIK-en hatalmas tömeg fogadta Balogh Zsoltékat. Játékosaink tapsvihar közepette foglalhatták el helyüket, majd szponzoraink játékai után egyenként léptek a színpadra a MOL-PICK Szeged tagjai. Először a szakmai stáb, Juan Carlos Pastor vezetőedző, Marko Krivokapics másodedző, Nenad Damjanovics kapusedző, dr. Szabó István és dr. Janka Csaba csapatorvosok, valamint friss tagként erőnléti edzőnk, Bubori Kornél.

Őket követően érkeztek a bajnokcsapat tagjai - kivéve Sigurmannssont, akinek megszületett a kisfia, így igazoltan volt távol -, akik már tavaly is Szegeden kézilabdáztak, majd a hat új igazolás. Mirko Alilovic, Stanislav Kaspárek, Jorge Maqueda, Dean Bombac, Nik Henigman és Joan Canellas.

Népes publikum, közel 800 fős nézősereg gyűlt össze a téren, amelyet Szögi Nándor köszöntött és a Hevesi Band zenekar szórakoztatott. A PICK Szeged Utánpótlás két bronzérmes csapata, az ifjúsági és serdülő I. osztályú együttese is színpadra lépett, majd a szurkolók megrohamozhatták a játékosokat autogrammokért és fényképekért.

- Becsei Dávid -

Közzétéve: 2018.07.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR