Lezártuk az idényt, pihenőre tért a Bajnokcsapat

Vissza
Lezártuk az idényt, pihenőre tért a Bajnokcsapat

Kedden este a Hungi Vigadóban a Bajnokcsapat teljes stábja, a MOL-PICK Szeged munkatársai és a támogatók zárták közösen a csodaszép idényt. A játékosok szerdától szabadságukat töltik.

Jöttek a fiúk, mosolyogva, jó kedvvel, kicsit fáradtan, hiszen az elmúlt napok „edzőtábora” talán még keményebb volt, mint egy-egy Pastor–Krivokapics edzés.

Erre mondják, hogy ez legyen a legnagyobb gondunk, és egy a lényeg: van mit ünnepelni.

Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke köszöntötte a megjelenteket, a BAJNOKCSAPAT hatalmas tapsot kapott.
Boldog volt mindenki, sokan várták már ezt, hogy ilyen hangulatban zárjuk a szezont.

Ezután Fülöp Attila, a Pick Kézilabda Zrt. igzagatósági tagja adta át Jonas Källmannak a SZEFO Zrt. ajándékát, amit az összejövetel végén minden bajnok megkapott.

A záróbanketten elbúcsúztunk azoktól a játékosoktól, akik távoznak. Ivan Srsen, Hegedüs Márk, Szergej Gorbok, Thiagus Petrus, José Manuel Sierra kapott ajándékot a klubtól. Ezután következett egy kisfilm. Tíz év legszebb jeleneteit láthatták a vendégek a kivetítőn. Zubai Szabolcsot búcsúztattuk. A csupa szív, hatalmas harcos játékost felállva tapsolta mindenki. A szavak helyett a taps, az elismerés, a tisztelet játszotta a főszerepet. A MOL-PICK Szeged hűséges beállósától vastapssal köszöntünk el.

Ezután vacsora, kötetlen beszélgetés, fotózás a játékosokkal, a magyar bajnoki serleggel játszotta a főszerepet.

Késő este a szokásos módon köszönt el egymástól a csapat. Mindenki mindenki átölelt. Ez hagyomány a Kékeknél. Az összetartást, a barátságot, az egységet jelzi. Ez az egység vezetett oda, hogy 2018-ban Mi legyünk a bajnokok, és felüljünk Magyarországon a férfi kézilabda trónjára.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.05.23.

TOVÁBBI HÍREK

2021
10/16
Megszereztük a hetedik győzelmünket

Nem volt kérdés: magabiztosan szereztük meg szombat este a K&H férfi kézilabda ligában a győzelmet a Sport36-Komló ellen. Hazai pályán 32-24-re nyertünk.

2021
10/15
Szombaton a Komlót fogadjuk

Szombaton 18 órakor a Sport36-Komló csapatát fogadjuk a K&H férfi kézilabda ligában.

AZ ÖSSZES HÍR