Megnyertük a bajnokságot!

Vissza
Megnyertük a bajnokságot!

Összesítésben 58-57-re legyőztük a Veszprémet a bajnoki döntőben, így tizenegy év után megnyertük a trófeát!

Telekom Veszprém – MOL-PICK Szeged 29 –26 (14–17)
K&H férfi kézilabdaliga, döntő, visszavágó. Veszprém, Veszprém Aréna, 5000 néző. Vezette: Herczeg, Südi.
Telekom Veszprém: Alilovic – Gajic 3/2, Nagy L. 2, P. Nenadics 4, Sulic 1, Ilics 3, Manaszkov 5. Csere: Mikler (kapus), Schuch, Terzic, Dzsamali 3, Tönnesen 5, Blagotinsek 3. Vezetőedző: Ljubomir Vranjes.
MOL-PICK Szeged: Sego – Sostaric 4, Gaber, Thiagus Petrus 2, Bánhidi 1, Källman 3, Skube 4. Csere: Balogh, Bodó 7, Sigurmannsson 2/2, Blazevic 1, Srsen 1, Gorbok, Zsitnyikov 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 10, ill. 10 perc.
Hétméteres: 2/2, ill. 3/2.

NYILATKOZATOK

Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK Szeged vezetőedzője: - Nagyon örülök a bajnoki címnek! Gratulálok a Veszprémnek a döntőhöz, de úgy érzem, hogy jobbak voltunk a párharcban és megérdemeltük az aranyérmet. Kiválóan játszottunk az első félidőben, viszont a másodikban a támadásaink rosszak voltak. Nem olyan jól kézilabdáztunk, szenvedtünk a végén, de jó döntéseket hoztunk. Elhittük, hogy megcsinálhatjuk! Gratulálok a MOL-PICK Szeged családnak, köszönöm a bizalmat Csányi Sándor tulajdonosnak, hogy az őszi rossz időszakban bizalmat szavazott nekünk. Fülöp Attilának és Szűcs Ernőnek, a szponzoroknak, valamint a játékosoknak is köszönöm szépen, valamint mindenkinek, aki segítette az munkánkat. A szakmai stábunknak is gratulálok, az összes szurkolónak. Különösen köszönöm a családomnak, sokat szenvednek a távolság miatt. Apukámnak is ajánlom a győzelmet, aki augusztusban hunyt el. Mindig kérdezte tőlem, hogy mikor verjük meg Chema Rodriguez csapatát. Most sikerült! Nagyon nehéz itt bajnokságot nyerni, megtiszteltetés ellenük játszani.

Bodó Richárd, a MOL-PICK Szeged játékosa: - Gratulálok a Veszprémnek. Óriási csapatot múltunk felül, nagyon boldog vagyok, hogy sikerült legyőznünk őket. Történelmi győzelmet arattunk, megyünk haza és ünneplünk a Dóm téren.

- Becsei Dávid -

Közzétéve: 2018.05.20.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR