A bajnoki döntő hete (1. rész)

Vissza
A bajnoki döntő hete (1. rész)

Szombaton 13 órakor az újszegedi sportcsarnokban a MOL-PICK Szeged csapata a Telekom Veszprém együttesét fogadja a bajnoki döntő első találkozóján. A visszavágót május 20-án 15 órakor rendezik. Hangolunk! Első rész

Döntő lázában

Május 12-én jön a K&H férfi kézilabda liga döntője. Ismét a két rivális, mi és a Telekom Veszprém csatázik a bajnoki címért. Idén sem változott a lebonyolítás, oda-visszavágós rendszerben dől el a bajnoki aranyérem sorsa. Az első meccset itthon, az újszegedi sportcsarnokban vívjuk, a visszavágó lesz május 20-án Veszprémben. Már mindenki vágja a centit, a döntő lázában ég a kék tábor.

 

VIII. Szurkolói felvonulás

Ismét közösen mennek a meccsre szurkolóink. Szombaton 11.45-kor indul a menet a Széchenyi térről. Egy biztos, hogy már ekkor remek lesz a hangulat, ami alapot ad a döntőre. A Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület minden MOL-PICK Szeged szurkolót vár.

 

Jegyárusítás

Kedden (május 8.) 15 órától lesz jegyárusítás, részletes információk itt.

 

Hangolunk

A hét csakis a döntőről szól. Hétfőn részletesen foglalkozunk majd a VIII. Szurkolói felvonulással. Több interjúval is jelentkezünk, így Juan Carlos Pastor vezetőedzőbel, a játékosokkal, Zubai Szabolcs, Marin Sego, Bodó Richárd, Balogh Zsolt, Thiagus Petrus és Stas Skube is megszólal majd a döntő előtt. Jelentkezünk majd történelmi visszatekintéssel is, de természetesen a kék hívek is főszerepet kapnak, az ő várakozásukra is kiváncsiak leszünk.

- Süli Róbert -

 

 

 

Közzétéve: 2018.05.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR