Irány Debrecen! adidas #kékekTOUR

Vissza
Irány Debrecen! adidas #kékekTOUR

Szombaton és vasárnap Debrecenben rendezik meg a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét. Csapatunk az első nap 13 órakor a Főnix csarnokban a Csurgói KK ellen csatázik az elődöntőben.

Kupahét! Bizony immár több ezer szegedi meccslázban él, a Magyar Kupa lázában ég. A hétvégén harmadik alkalommal Debrecen lesz a házigazdája a Magyar Kupa négyes döntőjének.

Közeledik az adidas #kékekTOUR, hetekkel ezelőtt egy sikeres akciót hirdettünk meg, így biztos 1000 MOL-PICK Szeged-szurkoló lesz a lelátón – ez a létszám nagyobb is lehet, hiszen az esemény honlapján lehet még belépőt vásárolni.

A hétvége a pihenésről szólt, ez alól kivételek voltak a válogatott játékosok. A magyarok Siófokon szerepeltek egy tornán, amelyet két győzelemmel zártak, és elsők lettek. A mieinknél Balogh Zsolt, Bánhidi Bence és Bodó Richárd kapott szerepet, míg Thiagus Petrus a brazil nemzeti együttesben lépett pályára. Éppen a záró találkozón egymás ellen játszott a két csapat, a magyarok 30–22-re nyertek, előtte pénteken Ausztriát – a dél-amerikaiak is hozták – vertük.

Hétfőn már edzésen szerepel a csapat. Nem a megszokott helyen tart foglalkozást Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítői, Marko Krivokapics és Nenad Damjanovics, hanem az Etelka sori csarnokban, mert hétfőn este Zorán-koncert van a sporiban.

Pénteken délelőtt még Szegeden edzünk, a közös ebéd után kelünk útra, kora este érkezünk meg Debrecenbe.

Szerencsére mindenki rendben, Stas Skube combsérülése is a múlt, szlovén irányítónk a Kiel ellen kapott egy medvepuszit. Matej Gaber is a kerettel edz majd, beállósunk egyre jobb állapotban van. A hétvégén megérkeztek Szegedre a közelmúltban született ikrek is, így népes lett a Gaber-család.

A Magyar Kupa négyes döntőjében, az elődöntőben szombaton 13 órakor a Csurgói KK lesz az ellenfelünk. A másik ágon a címvédő Telekom Veszprém a Balatonfüred ellen csap össze. Vasárnap előbb a bronzmeccset (15.15), majd a finálét (17.45) rendezik.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.04.09.

TOVÁBBI HÍREK

2021
10/26
Ez több mint rangadó: a Hét meccse!

Szerdán 18.45-kor a Bajnokok Ligája hatodik fordulójában az előző szezon ezüstérmesét, a dán Aalborg Handball együttesét fogadjuk. A Hét meccsét vívjuk.

2021
10/25
Bánhidi Bence: Visszatérek a rangadóra!

Szerdán 18.45-kor a Hét meccsét (MOTW) vívjuk a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A dán Aalborg Handball együttesét fogadjuk. A kapitánnyal, Bánhidi Bencével hangolunk a meccsre.

AZ ÖSSZES HÍR