Pénteken irány Barcelona!

Vissza
Pénteken irány Barcelona!

Vasárnap 19.15-kor utolsó csoportmeccsünket vívjuk a VELUX EHF Bajnojkok Ligájában. Csapatunk a Barcelona otthonában szerepel.

Száz szegedi szurkoló buzdít majd bennünket Barcelonában, a Palau Blaugranában. Vasárnap 19.15-kor utolsó csoportmeccsünk következik. Az már eldőlt, hogy továbbjutottunk, a 16 között folytathatjuk majd a küzdelmet. Az is biztos, hogy az ötödik helyet szerezzük meg az A csoportban, egyelőre azonban nem tudjuk, hogy ki ellen csatázunk a nyolcaddöntőben a továbbjutásért. Ez az utolsó fordulóban derül ki, de mi nem is ezzel, hanem a Barcelona elleni találkozóval foglalkozunk.


Csütörtökön két edzés, pénteken délelőtt egy foglalkozás szerepel a programban, majd délután 4 órakor útra kelünk. Már pénteken megérkezünk a katalán városba, több szegedi szurkoló is egy gépen utazik majd velünk.
Szombaton délelőtt ismét a Futballárium Barcelona vendégei leszünk, délután pedig edzünk.


Vasárnap következik a meccs, amelyet a Sport 1 TV élőben közvetít, a delmagyar.hu a hétvégéről útinapló formájában számol be, a Rádió 88 élőben jelentkezik.


Érdemes közösségi oldalainkat (Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram) is figyelemmel követni, videókkal, fotókkal, interjúkkal és friss hírekkel jelentkezünk Barcelonából. Instagram-oldalunkon a Stories menüben az indulástól a megérkezésig figyelemmel követhetik a csapatot.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.03.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR