Kedden Egerben vár ránk bajnoki mérkőzés

Vissza
Kedden Egerben vár ránk bajnoki mérkőzés

Vasárnap este Szkopjéban játszottunk szoros BL-mérkőzést a Vardar ellen, kedden 18 órakor viszont már Egerben lépünk pályára a K&H liga 19. fordulójában.

A MOL-PICK Szeged Szkopjéból Bécsbe repült ma délelőtt – így volt járat –, ahol csapatbuszunk várta az együttest. Stefan Sunajkóval kiegészülve Egerbe utaztunk ma, ott alszunk, majd holnap 18 órától bajnoki találkozó vár a Pastor-legénységre.

A kiváló őszi idényt maga mögött tudó Eger otthonába látogatunk. A Heves megyeiek tizenöt meccsen tizenhét pontot gyűjtöttek, azonban a tavaszi rajtjuk nem sikerült jól. Vácott 27–26-ra, míg a Ferencváros otthonában 30–25-re kaptak ki holnapi vendéglátóink.

Az ősszel, szeptember elsején az idény első bajnoki összecsapását játszottuk az Egerrel. Az újszegedi sportcsarnokban 32–15-re nyertünk. A mezőny legeredményesebb játékosa Jonas Källman volt hat góllal, míg a vendégeknél Inal Aflitulin ötször talált be. Ennek a mérkőzésnek az összefoglalója ide kattintva olvasható.

Az Eger elleni kedden 18 órakor kezdődő találkozóról a delmagyar.hu szöveges élő tudósítással, csapatunk közösségimédia-oldalai (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat) részeredményekkel, képekkel és videókkal jelentkeznek.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2018.02.19.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR