Balogh Zsolt: a Zágráb ellen szeretnék játszani

Vissza
Balogh Zsolt: a Zágráb ellen szeretnék játszani

Csapatunk jobbátlövője, Balogh Zsolt az elmúlt héten szenvedett bokasérülést, így nem játszott a német Löwen és a Vác ellen sem. A sérülése szépen gyógyul, nagyon bízik abban, hogy jövő héten a horvát Zágráb ellen már tud játszani.

- Javul, javul, de még nem az igazi - számolt be állapotáról csapatunk magyar válogatott jobbátlövője, Balogh Zsolt. - Mindennap járok kezelésekre, ennek köszönhetően egyre jobb állapotban vagyok. Szerdán már kerékpároztam, egészen jól bírta a terhelést. Nagyon bízom benne, hogy a jövő héten elkezdhetek edzeni, a Zágráb elleni hazai meccsen pedig ha minden jól alakul, akkor már játszhatok. A fiúk Németországban aratott győzelmének nagyon örültem, többször is lendült a kezem, annyira szurkoltam nekik. Ez egy nagyszerű siker volt, amely mindenképpen önbizalmat ad a Vardar elleni vasárnapi BL-csatára. Felszabadultan játszhatunk, nem lesz rajtunk nyomás, így képesek lehetünk a bravúrra.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.02.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR