Ma Vác otthonában szerepelünk

Vissza
Ma Vác otthonában szerepelünk

Ma 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 18. fordulójában idegenben, a Vác otthonában szerepelünk. A Löwen elleni meccsen szereplő kerettel vesszük fel a küzdelmet.

Szerencsésen megérkeztünk Németországból, hétfőn 14.30-kor már az újszegedi sportcsarnok elé gurult be a buszunk. Sok pihenőnk nincs, ma bajnokit játszunk a Vác ellen. Délelőtt lesz egy 1 órás átmozgatótréningünk, majd 13 órakor irány a mai meccshelyszín.

Szerencsére a Löwen ellen senki sem sérült meg, így a Németországban szereplő kerettel vesszük fel a küzdelmet. Az ősszel 35-21-re nyertünk hazai pályán, így a magabiztos siker most elvárható.

A meccs érdekessége, hogy a hazai kispadon az a Skaliczki László foglal helyet, aki kétszer is volt csapatunk mestere, 1996-ban bajnoki címet szereztünk.

A meccsről a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.02.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

2024
04/15
Pénteken Veszprémben játszunk rangadót

Pénteken 20 órakor (élő: M4 Sport) a K&H férfi kézilabda ligában rangadót vívunk idegenben, a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR