Az év első hazai bajnokija

Vissza
Az év első hazai bajnokija

Kedden 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 17. fordulójában hazai pályán fogadjuk a B. Braun Gyöngyös együttesét. 2018-ban először játszunk hazai pályán az NB I-ben. A meccset az M4 Sport TV élőben közvetíti.

Jól kezdtük az évet, az első bajnokin, Orosházán magabiztosan, 36–20-ra nyertünk. Kedden 18 órakor jön máris a második fellépés, a K&H férfi kézilabda liga 17. fordulójában a Heves megyei B. Braun Gyöngyös együttesét fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban.

Kellemetlen emlékeink vannak ellenfelünkről, hiszen december 6-án idegenben meglepő, 33–33-as döntetlent játszottunk. Van miért visszavágnunk nekik.
Három játékosunk biztos, hogy nem szerepelhet az M4 Sport TV által élőben közvetítendő meccsen. Szergej Gorbok kéz-, Matej Gaber talp-, míg Marin Sego lábsérüléssel bajlódik, így ők kihagyják a meccset. A többiek szerencsére rendben. Ivan Srsen első szegedi bajnokiját játssza, horvát légiósunk 2 góllal debütált Orosházán. A visszatérő Hegedüs Márk bemutatkozása is kiválóan sikerült, a válogatott beállós 3 gólt szerzett a Békés megyei együttes ellen.

Eddig 550 gólt szereztünk az idei szezonban, Stefan Sigurmannsson a legeredményesebb játékosunk, izlandi szélsőnk 73 gólt lőtt. Balogh Zsolt 63-szor, míg Bodó Richárd 57-szer volt eredményes.

A héten két meccset vívunk. A Gyöngyös elleni találkozó után vasárnap már a VELUX EHF Bajnokok Ligájában vár újabb feladat ránk. Németországban, a Rhein-Neckar Löwen otthonában szerepelünk. Beindul a nagyüzem, és februárra ez lesz a jellemző: minden héten két meccset vívunk, hétközben bajnoki találkozókat játszunk, hétvégenként pedig a BL-ben csatázunk.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2018.02.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR