Elkezdtük a felkészülést, futással indult az év

Vissza
Elkezdtük a felkészülést, futással indult az év

Hétfőn 10 órakor futással indult az év, csapatunk megkezdte a felkészülést. A héten 10 foglalkozás szerepel a MOL-PICK Szeged programjában.

Kegyes volt az időjárás hozzánk, napsütésben indult az újszegedi Erzsébet-ligetbe a MOL-PICK Szeged csapata, hétfőn délelőtt 2018 első tréningjén szerepeltek a fiúk. A Juan Carlos Pastor, Marko Krivokapics és Nenad Damjanovics alkotta edzőtrió tartott egy rövid eligazítást, majd a társaság nagy része futni indult. Néhányan – Zubai Szabolcs, José Manuel Sierra és Jonas Källman – könnyített munkát végeztek, így ők kihagyták a futást.

Hegedüs Márk visszatért Gyöngyösről, beállósunkat Matej Gaber sérülése miatt rendelte vissza a klub. Márk ott melegített a többiekkel, majd futni indult a társaság. A bemelegítő körre – 2400 méter – bekapcsolódott Pastor edző és Damjanovics kapusedző is. Nem nehéz kitalálni, hogy spanyol játékosunk, Pedro szedte a leggyorsabban a lábát, a jobbszélsőnk mindig a leggyorsabb, vele nem lehet tartani az iramot. Rövid pihenő következett, majd jött az iramfutás. Marko Krivokapics a liget kezepéről adott sípjeleket, ez pedig azt jelentette, hogy ritmust kellett váltani, hol nagyobb, hol kisebb iramban kellett teljesíteni a távot.

Pedro robogott, nem volt ellenfele, a többiek pedig szépen teljesítették az előírt távot. Látva az edzés végén az arcokat, lehet, hogy többekben megfogalmazódott a „Miért nem lettem inkább könyvelő!” mondat, mert az újszegedi sportcsarnokig tartó úton nem igazán beszélgetett senki, csak a #kékek stábja, akik természetesen itt voltak az első edzésen és forgattak.

Ezzel még nem volt vége az év első mozgásának, a srácok még „rendet raktak” a kondiban. Délelőtt még nem került elő a labda, délután viszont már ez is főszerepet kap. Ez a hét erről szól, nagy valószínűséggel esténként a fiúkat majd nem kell altatni, nem lenne meglepő, hogy a családos apukák az esti mese után a gyerekekkel közösen térnének nyugovóra.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2018.01.08.

TOVÁBBI HÍREK

2022
12/01
A Hét meccsét vívjuk a Kielce ellen

December 7-én (szerda) 18.45-kor a Machineseeker Bajnokok Ligája B csoportjában, a 9. fordulóban a Lomza Industria Kielce együttesét fogadjuk a PICK Arénában. A Hét meccse lesz a miénk.

2022
12/01
December 1-től klubunk hivatalos neve: OTP Bank - PICK Szeged

A klubunkat már egy évtizede támogató hitelintézet december 1-től névadó szponzorrá lép elő, így csapataink a jövőben OTP Bank - PICK Szeged néven szerepelnek a hazai és nemzetközi versenysorozatokban.

AZ ÖSSZES HÍR