Levelet kapott a csapat

Vissza
Levelet kapott a csapat

Kedves Bánhídi Bence, Kedves Pick játékosok! Rendszeresen nézem a Pick meccseket, hűséges szurkolója vagyok a csapatnak. Berta Robi, Vadkerti, Zubai Szabi és a többiek sikerétől magam is szárnyaltam, ők pedig évek óta ismerik a tevékenységünket, támoga

Az idei felajánlás tervét szintén örömmel hallottam. Olyan kisgyermek segítésére vállalkoztatok, akinek betegségéből adódóan hosszú hónapok kellenek a talpraállásig. Örömömet azonban beárnyékolta az a mélypont, amelyet Barcelona óta kénytelenek vagyok elszenvedni. Levelemmel is azért kések, mert az ismételt lendületre vártam. Kristianstad után Budakalász, Plock után Gyöngyös még szurkolóként is megbénított.

Ugyanakkor azt is érzem, hogy eddig ti fejeztétek ki bátorításotokat és szolidaritásotokat a betegséggel küzdő gyermekek felé, most szeretnénk valamit visszaadni a szolidaritásunkból. Most, amikor a pokoljárásból a kiutat keresitek, az Alapítványunk korábbi elnöke, Dr. Bartyik Katalin, megkapta a „Summum Bonum” díjat. A név „legfőbb jó”-t jelent, és olyan orvos kapja meg, aki különösen szívhez szóló, önzetlen orvosi tettéről, gyógyításáról vált híressé környezetében, vagy az országban. A szakmai kiemelkedés mellett szempont az érzékeny humanizmus, a szolidaritás, odaadás, az a meleg emberi fény, ami az orvosi tudás mellett szívet-lelket gyógyít. Akik ismerik őt, megerősítik, hogy a díj a legméltóbb személy kezébe került. Ahogy eddig ti segítettetek nehéz sorsú embereken. most legyen ez a díj számotokra a biztatás jele. Ha szolidárisak vagytok, odaadással és szívvel-lélekkel tudtok ismét játszani, akkor a sok egyéni érték nem csak összeadódik, de meg is sokszorozódik.

Adjon erőt nektek az a tudat, hogy amint egy kilátástalan helyzetben lévő kisgyermeknek segítettetek a talpraállásban, úgy ti is talpra fogtok állni. Mi nemcsak szurkolunk, veletek együtt fájunk is. És bizakodunk.

Most van advent, várakozás. Lesz karácsony, ünnep. És lesz új kezdet. Sikerekben gazdag legyen.

Üdvözlettel

Dr. Kovács Dénes, pszichológus

a Reménysugár Alapítvány elnöke, sk.

Közzétéve: 2017.12.08.

TOVÁBBI HÍREK

2023
05/30
Habuczki Tamás: ez a kézilabda ünnepe

Péntek 18.15-kor a bajnoki döntő első mérkőzésén a PICK Arénában fogadjuk a Telekom Veszprém csapatát. Egykori játékosunkkal, Habuczki Tamással beszélgettünk.

2023
05/30
Jegyárusítás a veszprémi meccsre

Június 5-én (hétfő) 18.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének második meccsét a Telekom Veszprém otthonában vívjuk. Jegyinformációk a meccsel kapcsolatosan.

AZ ÖSSZES HÍR