Plüssdobás, bajnoki, Mézes-emléktorna

Vissza
Plüssdobás, bajnoki, Mézes-emléktorna

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában az újonc Dabast fogadjuk. A meccs előtt ismét lesz plüssdobás, a kabalákat jótékony célja ajánljuk fel. Vasárnap 9 órakor pedig immár a II. Mézes Sándor emléktornán csatázik négy csapat.

Történelmi meccset játszunk szombaton 18 órakor hazai pályán, az újszegedi sportcsarnokban. A MOL-PICK Szeged először mérkőzik az NB I-ben a Dabas ellen. A két csapat még sohasem találkozott egymással.

Jonas Källman túlesett egy műtéten, így nem játszhat. Bánhidi Bence is pihenőt kap, a beállós térde fáj, ezért hagyja ki a bajnokit.

A kezdés előtt ismét lesz plüssdobás. Nyolc éve a Délmagyarország napilap ötlete – Horváth Levente újságíró volt a kezdeményező – alapján indult el ez a nemes akció. A világon már számos helyen csinálták, hazánkban azonban mi voltunk az első teremcsapat, amely így gyűjtött ajándékot. Az összegyűjtött kabalákat ezután különböző szervezetekhez juttatja el a csapat.

A meccsről a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik, a Rádió 88 élőben számol be.

Vasárnap 9 órakor immár második alkalommal rendezi meg csapatunk a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesülettel közösen a Mézes Sándor emléktornát. Idén négy amatőr gárda vív ádáz csatát egymással. 2x10 perces meccseket játszanak, a győztesek a fináléban, a vesztesek a bronzéremért folytatják a küzdelmet. Csapatunk nagy szurkolójára, Mézire emlékezünk. A résztvevő együttesek edzői a MOL-PICK Szeged játékosai lesznek.

 

Közzétéve: 2017.12.08.

TOVÁBBI HÍREK

2023
05/30
Habuczki Tamás: ez a kézilabda ünnepe

Péntek 18.15-kor a bajnoki döntő első mérkőzésén a PICK Arénában fogadjuk a Telekom Veszprém csapatát. Egykori játékosunkkal, Habuczki Tamással beszélgettünk.

2023
05/30
Jegyárusítás a veszprémi meccsre

Június 5-én (hétfő) 18.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének második meccsét a Telekom Veszprém otthonában vívjuk. Jegyinformációk a meccsel kapcsolatosan.

AZ ÖSSZES HÍR