Thiagus Petrus rendbe jött

Vissza
Thiagus Petrus rendbe jött

A MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata szombaton (december 2.) 16 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a lengyel Orlen Wisla Plock gárdáját fogadja az újszegedi sportcsarnokban. Jó hír, hogy Thiagus Petrus rendbe jött, játszhat.

Péntek délelőtt már a felépített BL-talajon edzett a MOL-PICK Szeged. A szokásos lábtengócsaták vezették fel a tréninget. A Thiagus Team most legyőzte a Bodó Teamet. Ebben a hírben az a legfontosabb rész, hogy brazil játékosunk rendbe jött, így teljes intenzitással edzett.

Ezután a taktikai elemek csiszolása következett. Juan Carlos Pastor vezetőedző pörgette a csapatát, a fiúk pedig tudják, a Kristianstadtól elszenvedett vereség és a Budakalász ellen elért döntetlen után mi a feladatuk. Javítani, győzelemmel megajándékozni azt a tábort, amely mindig a csapat mellett áll.

Szerdán este hosszasan elbeszélgettek a játékosok, együtt maradt a csapat az öltözőben.

Szombaton jön az év utolsó BL-fellépése, azzal a lengyel Plockkal, amely ellen eddig háromszor játszottunk a nemzetközi porondon, és háromszor nyertünk.

A szokásoknak megfelelően a foglalkozás végén összeállt a csapat, és hangosan egy „Szeged” felkiáltással köszönt el. Ez most sokkal hangosabb volt, mert mindenki tudja: nincs mese, csak a győzelem az elfogadható.

A meccset a Sport 1 TV élőben adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik róla, a Rádió 88 a helyszínről tudósít. Csapatunk közösségi oldalai (Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat) hírekkel, fotókkal és videóval jelentkezik.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.12.01.

TOVÁBBI HÍREK

2022
12/01
A Hét meccsét vívjuk a Kielce ellen

December 7-én (szerda) 18.45-kor a Machineseeker Bajnokok Ligája B csoportjában, a 9. fordulóban a Lomza Industria Kielce együttesét fogadjuk a PICK Arénában. A Hét meccse lesz a miénk.

2022
12/01
December 1-től klubunk hivatalos neve: OTP Bank - PICK Szeged

A klubunkat már egy évtizede támogató hitelintézet december 1-től névadó szponzorrá lép elő, így csapataink a jövőben OTP Bank - PICK Szeged néven szerepelnek a hazai és nemzetközi versenysorozatokban.

AZ ÖSSZES HÍR