Thiagus Petrus rendbe jött

Vissza
Thiagus Petrus rendbe jött

A MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata szombaton (december 2.) 16 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a lengyel Orlen Wisla Plock gárdáját fogadja az újszegedi sportcsarnokban. Jó hír, hogy Thiagus Petrus rendbe jött, játszhat.

Péntek délelőtt már a felépített BL-talajon edzett a MOL-PICK Szeged. A szokásos lábtengócsaták vezették fel a tréninget. A Thiagus Team most legyőzte a Bodó Teamet. Ebben a hírben az a legfontosabb rész, hogy brazil játékosunk rendbe jött, így teljes intenzitással edzett.

Ezután a taktikai elemek csiszolása következett. Juan Carlos Pastor vezetőedző pörgette a csapatát, a fiúk pedig tudják, a Kristianstadtól elszenvedett vereség és a Budakalász ellen elért döntetlen után mi a feladatuk. Javítani, győzelemmel megajándékozni azt a tábort, amely mindig a csapat mellett áll.

Szerdán este hosszasan elbeszélgettek a játékosok, együtt maradt a csapat az öltözőben.

Szombaton jön az év utolsó BL-fellépése, azzal a lengyel Plockkal, amely ellen eddig háromszor játszottunk a nemzetközi porondon, és háromszor nyertünk.

A szokásoknak megfelelően a foglalkozás végén összeállt a csapat, és hangosan egy „Szeged” felkiáltással köszönt el. Ez most sokkal hangosabb volt, mert mindenki tudja: nincs mese, csak a győzelem az elfogadható.

A meccset a Sport 1 TV élőben adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik róla, a Rádió 88 a helyszínről tudósít. Csapatunk közösségi oldalai (Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat) hírekkel, fotókkal és videóval jelentkezik.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.12.01.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/24
BL: nyertünk Plockban, kétgólos előny a visszavágóra

10–10-es félidő után 22–20-ra nyertünk az Orlen Wisla Plock ellen a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, így kétgólos előnnyel várhatjuk a jövő vasárnapi visszavágót.

2019
03/23
Megérkeztünk Plockba! Meccsre fel!

Csapatunk szerencsésen megérkezett Plockba. Vasárnap 16 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában lépünk pályára. Tét a legjobb nyolc közé jutás, a visszavágót jövő vasárnap rendezik.

AZ ÖSSZES HÍR