Pontot vesztettünk a Budakalász ellen

Vissza
Pontot vesztettünk a Budakalász ellen

35-35-ös döntetlent játszottunk a K&H liga 12. fordulójában a CYEB Budakalásszal.

MOL-PICK Szeged - CYEB Budakalász 35-35 (19-16)
K&H férfi kézilabda liga, 12. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 800 néző. Vezette: Hargitai, Markó.
MOL-PICK Szeged: Sierra - Pedro 4, Balogh 7/1, Zsitnyikov 1, Gaber 5, Gorbok 4, Källman 1. Csere: Sego (kapus), Blazevic, Skube 8/6, Bodó 2, Zubai, Buntic 1, S. Sunajko 2, Fekete B. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Budakalász: Boros - Tóth Á. 2. Reznicek 2, Mazák 3, Berggren 13/2, Nagy B. 8, Fekete D. 2. Csere: Tamási, Váczi (kapusok), Nemes 2, Sinkovits 2, Bodnár 1. Vezetőedző: Forgács Gyula. 
Hétméteres: 10/7, ill. 2/2.
Kiállítás: 4, ill. 6 perc. 

NYILATKOZATOK

Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK Szeged edzője: – Ez egy nagy szégyen, nem tudjuk elfogadni sehogy. Gratulálok a Budakalásznak a pontszerzéshez. Nem értem, hogy mit gondolunk. Nem hittem, hogy ennyire rosszul teljesíthetünk. Harmincöt gólt kaptunk, rengeteg hibával játszottunk, ami a legjobban fáj, hogy nem vagyunk itt a meccseken. Nem tudom, hogy mi jár a fejekben és mik a célok. Az egyik legnehezebb napom ez a mai, illetve a holnapi és egész november, egész karrierem során. Nem lehet megmagyarázni a mai meccset. Azt, hogy tudják-e a játékosok, hogy milyen mezt viselnek, ezt tőlük kell megkérdezni. Tisztában vannak a azzal, hogy milyen klubban játszanak, ezzel kezdtük, amikor ide igazoltak, elmondtuk nekik. Az, hogy lesz-e szankció, csak a klubra tartozik.

Forgács Gyula, a Budakalász vezetőedzője: – Csodás eredményt értünk el ma. Nem akarok panaszkodni, de nagyon kevesen voltunk, csak tíz játékosomra számíthattam. Óriási fegyvertény, hogy pontot szereztünk Szegeden, ez egy győzelemmel ér fel.

Nagy Bence, a Budakalász játékosa: – Az eddigi karrierem csúcsa volt, hogy elmúlt két hétben az EHF-kupában szerepelhettem. Ez gyorsan megdőlt a mai pontszerzésünkkel. Szegeden komoly BL-csapatok szenvednek meg mi azonban ponttal távozhattunk innen, aminek nagyon örülünk.

ÖSSZEFOGLALÓ

A mérkőzés előtt a váratlanul elhunyt legendás beállónkra, Szabó "Sonka" Lászlóra emlékeztünk. A kezdő sípszó előtt Denis Buntic vehetett át díjat, a horvát átlövőt október hónap legjobb játékosának választották meg a szurkolók.

Matej Gaber találatával indult a találkozó. Nem potyogtak a gólok az első percben, a 7. percben 4-2 állt az eredményjlezőn. Tapadt ránk a Budakalász, de negyedóra után megszilárdult előnyünk, hárommal jártunk ellenfelünk előtt (9-6). Bár küzdöttek a vendégek, feljöttek mínusz egyre, szegedi vezetéssel mehettek a csapatok az öltözőbe.

Budakalász-góllal kezdődött a második játékrész, majd a 37. percben mutatta a legnagyobb különbséget a két együttes között az eredményjelző (22-18). Nem játszottunk jól, főleg védekezésben hibáztunk rengeteget, de támadásban is pontatlanul lőttünk sokszor kapura. Mindezek alapján igazán szoros végjátékot játszottunk a Kalásszal, amely az 58. percben egyenlített, majd még ezt követően kétszer, míg Balogh Zsolt üres kapura lőtt labdájába egy védő beleért, így a kapufán csattant, nem változtatva a 35-35-ös eredményen.

- Becsei Dávid -

Közzétéve: 2017.11.29.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR