December 10-én lesz a Mézes Sándor emléktorna

Vissza
December 10-én lesz a Mézes Sándor emléktorna

Idén is megemlékezünk szeretett szurkolónkról, Mézes Sándorról. Egy éve nagy sikerrel szerveztük meg az emléktornát, amelyet idén december 10-én (vasárnap) 9 órától tartjuk az újszegedi sportcsarnokban.

A MOL-PICK Szeged, a Szegedi Sport és Fürdők Kft., a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület és a Mézes család összefogásának az eredménye, hogy idén újból megemlékezünk szeretett szurkolónkról, Mézes Sándorról. 

December 10-én (vasárnap) ismét ádáz csatákat láthatnak azok a szurkolók, akik kilátogatnak az újszegedi sportcsarnokba. Idén négycsapatos lesz a viadal, a Mézes família kérése volt, hogy bővüljön a torna létszáma.

A tavalyi győztes, a Sportolók-Média válogatott, a Mézi és a Csak Előre mellett először kap szerepet a Köménymag. 9 órakor az első elődöntővel kezdődik a viadal. A győztesek vívják a döntőt , a vesztesek a bronzért csatáznak, igaz, ezen az eseményen nem az eredmény, nem a gólok számítanak, hanem a játék, amellyel Mézes Sándorra emlékezünk.

Szombaton 15 órakor már megkezdődik az esemény, a résztvevők megkoszorúzzák az Alsóvárosi temetőben Mézes Sándor sírját.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.11.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR