Elindult a mentorprogram

Vissza
Elindult a mentorprogram

Klubunk utánpótlás-képzésének egyik fontos eleme lesz a jövőben a MOL-PICK Szeged csapat keretéhez tartozó játékosok példaértékű közreműködésével induló mentorprogram.

A program lényege, hogy a MOL-PICK Szeged csapatának játékosai kapnak egy-egy utánpótlás csapatot, és egész szezonban tartják velük a kapcsolatot, részt vesznek a gyerekek életében. A felnőtt játékosok rendszeresen látogatják majd a gondjaikra bízott utánpótlás csapat edzését, Segítenek a gyakorlásban, valamint hasznos tanácsokat adnak a gyerekek eljövendő pályafutásához, meglátogatnak egy-egy mérkőzést. A mentorprogramban az U7–U12 közötti csapatok vesznek részt.


– A program azért jött létre, hogy közelebb hozzuk a felnőttcsapat játékosait a legfiatalabbakhoz – kezdte a mentorprogram céljainak ismertetését Herbert Gábor, a PICK Szeged utánpótlás szakmai igazgatója –, legyen személyes kapcsolat közöttük. A 7–12 éves gyerekek hatalmas élményhez és motivációhoz juthatnak, hogy kedvenceik közül valaki bizonyos időközönként meglátogatja őket edzésen vagy mérkőzésen. Kérdezhetnek a felnőttektől, közös fotók készülhetnek, vagy akár elleshetnek apró trükköket a példaképektől. A program fő célja nem szakmai, de az utánpótlásedzők is új impulzusokhoz juthatnak a találkozók során. A MOL-PICK Szeged kézilabdásai nyitottak voltak a programra, mindenki örömmel fogadta az első találkozást a kicsikkel. Ezekről és a tapasztalatokról folyamatosan beszámolunk majd – nyilatkozta Herbert Gábor.

- Becsei Dávid - 

Közzétéve: 2017.11.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR