Bánhidi Bence jótékonysági akciója

Vissza
Bánhidi Bence jótékonysági akciója

A MOL-PICK Szeged válogatott beállósa, Bánhidi Bence 2022-ig meghosszabbította a szerződését. Ezen az eseményen egy jótékonysági akciót indított el. A Löwen elleni meccsen kezdődik a gyűjtés a Reménysugár a Dél-Alföldi Hematológiai és Onkológiai Gyermekbe

Bánhidi Bence a hétfői budapesti sajtótájékoztatón bizonyította, hogy nagy szíve van. A MOL-PICK Szeged családra mindig is jellemző, hogy ahol tud, segít. Bence az örömteli szerződés hosszabbítása után egyből egy jótékonysági akciót hirdetett. Nagyon bízik abban, hogy sikerül a PICK-családot megmozgatni, segíteni azoknak, akiknek nagy szükségük van erre.

A gyűjtés, a Reménysugár a Dél-alföldi Hematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítvány számára, november 5-én (vasárnap) a Rhein-Neckar Löwen elleni BL-mérkőzésen veszi kezdetét. Méghozzá egy speciális állást segítő gépre, amely megvásárlásával végtagsérült rákbeteg gyermekek rehabilitációját segítenénk elő. 

Mindenki, aki minimum 1000 forinttal támogatja az alapítványt, egy jegyet kap, amellyel részt vesz a december 2-án (a Plock elleni hazai BL-meccsen) sorsoláson.
Minél több 1000 forintot ad a gyűjtőládába, annál több jegyet kap, így megsokszorozhatja esélyét annak, hogy megnyerhesse a Bánhidi Bence által dedikált egyedi MOL-PICK Szeged-mezt, vagy egy páros BL-nyolcaddöntőre szóló jegyet. 

A MOL-PICK SZEGED MINDEN NOVEMBERI HAZAI MECCSÉN kint találja majd a meccskezdés előtt a az újszegedi sportcsarnokban a gyűjtőládát. Lehetőség van munkanapokon a Pick-irodán (Deák Ferenc utca) is adományt bedobni.
Amennyiben az adomány online utalással érkezik az alapítvány számlaszámára, kizárólag az tud részt venni a sorsolásban, aki a közleménybe beleírja, hogy „BÁNHIDI 2022”.

Az alapítvány számlaszáma: 10402805-28017662-00000000 KHB.

A gyűjtésben közreműködő partnerünk a ChampSport Nemzetközi Sportügynökség.

Közzétéve: 2017.11.02.

TOVÁBBI HÍREK

2022
11/29
Itt Celje! Kezdődik a második kör (Útinapló)

Szerda 18.45-kor a Machinesseker Bajnokok Ligájában a szlovén bajnok RK Celje Pivovarna Lasko otthonában lépünk pályára. Útinaplóval jelentkezünk a két napos túráról.

2022
11/28
Pénteken Zozo és Miki gyűjt adományt a Tappancsnak

Péntek 17 órakor a Napfény Parkban található TESCO-ban gyűjt adományt a Tappancsnak Szita Zoltán és Rosta Miklós.

AZ ÖSSZES HÍR