Bánhidi Bence jótékonysági akciója

Vissza
Bánhidi Bence jótékonysági akciója

A MOL-PICK Szeged válogatott beállósa, Bánhidi Bence 2022-ig meghosszabbította a szerződését. Ezen az eseményen egy jótékonysági akciót indított el. A Löwen elleni meccsen kezdődik a gyűjtés a Reménysugár a Dél-Alföldi Hematológiai és Onkológiai Gyermekbe

Bánhidi Bence a hétfői budapesti sajtótájékoztatón bizonyította, hogy nagy szíve van. A MOL-PICK Szeged családra mindig is jellemző, hogy ahol tud, segít. Bence az örömteli szerződés hosszabbítása után egyből egy jótékonysági akciót hirdetett. Nagyon bízik abban, hogy sikerül a PICK-családot megmozgatni, segíteni azoknak, akiknek nagy szükségük van erre.

A gyűjtés, a Reménysugár a Dél-alföldi Hematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítvány számára, november 5-én (vasárnap) a Rhein-Neckar Löwen elleni BL-mérkőzésen veszi kezdetét. Méghozzá egy speciális állást segítő gépre, amely megvásárlásával végtagsérült rákbeteg gyermekek rehabilitációját segítenénk elő. 

Mindenki, aki minimum 1000 forinttal támogatja az alapítványt, egy jegyet kap, amellyel részt vesz a december 2-án (a Plock elleni hazai BL-meccsen) sorsoláson.
Minél több 1000 forintot ad a gyűjtőládába, annál több jegyet kap, így megsokszorozhatja esélyét annak, hogy megnyerhesse a Bánhidi Bence által dedikált egyedi MOL-PICK Szeged-mezt, vagy egy páros BL-nyolcaddöntőre szóló jegyet. 

A MOL-PICK SZEGED MINDEN NOVEMBERI HAZAI MECCSÉN kint találja majd a meccskezdés előtt a az újszegedi sportcsarnokban a gyűjtőládát. Lehetőség van munkanapokon a Pick-irodán (Deák Ferenc utca) is adományt bedobni.
Amennyiben az adomány online utalással érkezik az alapítvány számlaszámára, kizárólag az tud részt venni a sorsolásban, aki a közleménybe beleírja, hogy „BÁNHIDI 2022”.

Az alapítvány számlaszáma: 10402805-28017662-00000000 KHB.

A gyűjtésben közreműködő partnerünk a ChampSport Nemzetközi Sportügynökség.

Közzétéve: 2017.11.02.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

AZ ÖSSZES HÍR