Thiagus Petrus: a szurkolóink erőt adnak

Vissza
Thiagus Petrus: a szurkolóink erőt adnak

Szombaton 13.30-kor a K&H férfi kézilabda ligában a MOL-PICK Szeged együttese rangadót vív a Telekom Veszprém ellen. A meccset az M4 Sport TV élőben közvetíti. Thiagus Petrus, csapatunk játékosa nagy csatára számít.

- Ez mindig különleges meccs - nyilatkozta a MOL-PICK Szeged brazil válogatott játékosa - különleges hangulattal. Kőkemény csatára számítok, és bízom benne, hogy meg tudjuk ismételni a tavalyi eredményt, amikor nagyszerű győzelmet arattunk a Veszprém ellen. A Vardar ellen fantasztikus hangulatot teremtettek a szurkolóink, akik fontos részei a csapatunknak. Mindig nagy segítség az ő támogatásuk, pluszenergiát adnak nekünk. Nagy taktikai csata várható, fontos lesz a remek formában kézilabdázó Lékai Máté kikapcsolása. Csakis akkor nyerhetünk, ha pontosan játszunk, a védekezésünk jól működik majd.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.10.19.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR