Új hibrid Toyota autóparkot kaptunk

Vissza
Új hibrid Toyota autóparkot kaptunk

A MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata és a Toyota Central Europe folytatja együttműködését. Ma délután a Toyota Kovács Szegedben sajtótájékoztatón adták át az új hibrid Toyota autóparkot.

Csapatunk nevében Dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatósági elnöke mondott köszönetet, megjegyezve, hogy már-már deja vu érzése lehet az embernek. Minden évben az ősszel, a Toyota Kovácsban, a Veszprém elleni derbi előtt vehetik át a játékosok az új autóikat, amely már többször jó ómennek bizonyult. – Köszönjük a Toyota Kovács Szegednek, hogy támogatja klubunkat. Igyekszünk ezt meghálálni minél jobb eredményekkel, hogy a jövőben is mellettünk álljanak majd – mondta Dr. Szűcs Ernő Péter.

– Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a hetedik szezont kezdjük meg a MOL-PICK Szegeddel. Az együttműködésünk sikeres, reméljük, hogy a megszokott időpont, a Veszprém elleni rangadó előtti átadás idén is szerencsét hoz majd. Idén több és nagyobb autókat biztosítunk a klub számára, valamint először adunk át teljes hibrid autóparkot. Ezeknek kevesebb a károsanyag-kibocsátása, és kevesebb üzemanyagot fogyasztanak. Balesetmentes autózást és sikeres szezont kívánok a játékosoknak, valamint, hogy folytatódjon a kapcsolatunk és legyenek még ilyen átadások – nyilatkozta László Richárd, a Toyota Central Europe Kft. országigazgatója.

– Évről évre jobb kocsikat kapunk a Toyotától, ezek már nagyon jók. Sokkal jobbak, mint a tavalyiak, de majd vezetés után még többet mondhatunk róluk. Biztos, hogy kényelmesen tudunk majd utazni ezekkel a kocsikkal. Szeretek vezetni, de kevés időm van rá. Ha lehetne, többet ülnék a volán mögött. A Veszprém ellen nagy rangadót várok szombaton, ügyesnek kell lennünk a játék minden elemében, hogy legyőzzük őket. Veretlenek még idén, reméljük, ez változik majd most. Biztos, hogy kiváló hangulatú mérkőzés lesz rengeteg szurkolóval, ők mindig mellettünk vannak és fontos részei a klubunknak – jegyezte meg Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK Szeged vezetőedzője.

A sajtótájékoztató helyszínéül szolgáló Toyota Kovács Szeged tulajdonosa, Kovács Péter ismertette, hogy 19 autót adtak át, valamint reményét fejezte ki, hogy azok maximálisan kiszolgálják majd a játékosok és a szakmai stáb igényeit.

– Becsei Dávid – 

Közzétéve: 2017.10.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR