Az ősz meccse! A RANGADÓ!

Vissza
Az ősz meccse! A RANGADÓ!

Szombaton (október 21.) 13.30-kor következik az ősz meccse, A RANGADÓ a K&H férfi kézilabda ligában. A MOL-PICK Szeged a címvédő Telekom Veszprémet fogadja az újszegedi sportcsarnokban.

Kezdjük a legfontosabbal: pénteken (október 20.) 15 órától 18 óráig lesz jegyárusítás a szombati meccsre, a MOL-PICK Szeged-Telekom Veszprém összecsapásra. Egy szurkoló maximum 3 darab jegyet vásárolhat. 

Jön a meccs, amit nem vitás, a fél ország vár, akik szeretik a kézilabdát, azok számára ez egy pirosbetűs ünnep. Az ősz meccse, A RANGADÓ!

A két nagy rivális párharca évtizedek óta nagy meccset hozott, most is már meccslázban ég mindkét tábor. Felfokozott a hangulat, mindkét csapat remek formában van. A MOL-PICK Szeged eddig hét meccset játszott a K&H ligában, és hétszer nyert, a BL-ben is elkaptuk a fonalat, a nantes-i vereség óta háromszor nyertünk, és egy döntetlent játszottunk. 

A Veszprém is jól kezdte a szezont, eddig mindkét fronton veretlen, a BL-ben négyszer nyertek, egyszer döntetlen játszottak, vezetik a csoportjukat.

A vasárnapi Fradi elleni győzelem (35-26) után hétfő a pihenésről szól. Keddtől viszont minden edzés A RANGADÓ jegyében zajlik. Szerencsére minden játékosunk egészséges, így teljes a keretünk.

A szombati találkozót az M4 Sport TV élőben közvetíti, így ország-világ láthatja az összecsapást.

Mi is hangolunk, érdemes lesz figyelni bennünket, csapatunk honlapja, Facebook-, Twitter- és Snapchat-oldala friss információkkal, interjúkkal, videókkal és fotókkal jelentkezik majd.

Hangolunk! Készülünk! Együtt! Mi! A #KÉKEK!

Csak előre!

- Süli Róbert - 

 

Közzétéve: 2017.10.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR