Az ősz meccse! A RANGADÓ!

Vissza
Az ősz meccse! A RANGADÓ!

Szombaton (október 21.) 13.30-kor következik az ősz meccse, A RANGADÓ a K&H férfi kézilabda ligában. A MOL-PICK Szeged a címvédő Telekom Veszprémet fogadja az újszegedi sportcsarnokban.

Kezdjük a legfontosabbal: pénteken (október 20.) 15 órától 18 óráig lesz jegyárusítás a szombati meccsre, a MOL-PICK Szeged-Telekom Veszprém összecsapásra. Egy szurkoló maximum 3 darab jegyet vásárolhat. 

Jön a meccs, amit nem vitás, a fél ország vár, akik szeretik a kézilabdát, azok számára ez egy pirosbetűs ünnep. Az ősz meccse, A RANGADÓ!

A két nagy rivális párharca évtizedek óta nagy meccset hozott, most is már meccslázban ég mindkét tábor. Felfokozott a hangulat, mindkét csapat remek formában van. A MOL-PICK Szeged eddig hét meccset játszott a K&H ligában, és hétszer nyert, a BL-ben is elkaptuk a fonalat, a nantes-i vereség óta háromszor nyertünk, és egy döntetlent játszottunk. 

A Veszprém is jól kezdte a szezont, eddig mindkét fronton veretlen, a BL-ben négyszer nyertek, egyszer döntetlen játszottak, vezetik a csoportjukat.

A vasárnapi Fradi elleni győzelem (35-26) után hétfő a pihenésről szól. Keddtől viszont minden edzés A RANGADÓ jegyében zajlik. Szerencsére minden játékosunk egészséges, így teljes a keretünk.

A szombati találkozót az M4 Sport TV élőben közvetíti, így ország-világ láthatja az összecsapást.

Mi is hangolunk, érdemes lesz figyelni bennünket, csapatunk honlapja, Facebook-, Twitter- és Snapchat-oldala friss információkkal, interjúkkal, videókkal és fotókkal jelentkezik majd.

Hangolunk! Készülünk! Együtt! Mi! A #KÉKEK!

Csak előre!

- Süli Róbert - 

 

Közzétéve: 2017.10.16.

TOVÁBBI HÍREK

2022
12/02
Borítsuk kékbe az Arénát!

A Hét meccsét vívjuk december 7-én (szerda) 18.45-kor a Bajnokok Ligájában. Hazai pályán fogadjuk a lengyel Lomza Industria Kielcét. Borítsuk kékbe az Arénát!

2022
12/02
Molnár Robin: hihetetlen dolgok történtek velem

Chema Rodríquez kihirdette a jövő évi világbajnokságra készülő magyar válogatott bő keretét, amelybe bekerült a PICK Kézilabda Akadémia balszélsője, Molnár Robin is.

AZ ÖSSZES HÍR