Legyőztük a Fradit

Vissza
Legyőztük a Fradit

A K&H férfi kézilabdaliga 8. fordulójában 34–25-re legyőztük a Ferencvárost.

MOL-PICK Szeged - Ferencváros 34-25 (20-11)
Férfi kézilabda, K&H liga, 8. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 1800 néző. Vezette: Altmár, Horváth.
MOL-PICK Szeged: Sego - Pedro 8, T. Petrus, Bánhidi 3, Källman 1, Gorbok 5, Zsitnyikov 3. Csere: Sierra (kapus), Balogh 2, Bodó 6, Sigurmannsson 4, Blazevic, Zubai 1, Sostaric, Skube, Fekete B. 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor. 
Ferencváros: Nagy L. - Bujdosó 2/1, Marczinkó 5, Mikita B. 1, Benmiloud 2, Rédai 2, Pálos 2. Csere: Tuba Kovács (kapus), Pordán 6/1, Pál 1, Benis 2, Kocsi 1, Oláh T. 1. Vezetőedző: Adorján Gábor.
Hétméteres: 1/0, ill. 2/2.
Kiállítás: 2, ill. 0 perc.

NYILATKOZATOK

Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK Szeged vezetőedzője: - Gratulálok a Ferencvárosnak a jó játékához, végig harcoltak. Arra volt jó nekünk a meccs, hogy néhányan pihenhettek, míg akik eddig kevesebbet töltöttek a pályán, azok játszhattak. Az első félidőben már eldöntöttük a két pont sorsát, így a második játékrészben már nehezebben is kézilandáztunk a nagy előny tudatában.

Fekete Bálint, a MOL-PICK Szeged játékosa: - A saját táborunk mindig fantasztikus, így még jobb hangulat volt, hogy itt voltak a ferencvárosiak is. Az első félidőben eldőlt a meccs, jövő héten nagyon fontos összecsapás vár ránk a Veszprém ellen.

Adorján Gábor, a Ferencváros vezetőedzője: - Gratulálok a Szegednek az eddigi eredményeihez. Azért jöttünk, hogy összerázódjunk, mert kevesen vagyunk betegségek és sérülések miatt. Magunknak megfeleltünk, külön kértem, hogy ne lassítsuk a játékot. Jól sikerült a meccs a különbség ellenére, nem egyek a céljaink a hazaiakkal.

Nagy Máté, a Ferencváros játékosa: - Gratulálok a Szegednek, nagyon jó csapat. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy ennyien elkísértek bennünket. Kiváló hangulat kerekedett ki a két szurkolótábor részvételéből, harcoltunk értük.

ÖSSZEFOGLALÓ

Matej Gaber és Denis Buntic kapott pihenőt Juan Carlos Pastortól, helyükre Zubai Szabolcs és Pedro Rodríguez kerültek be, de Jonas Källman is csak az első negyedórában volt a pályán.

Kiváló hangulatban kezdődött a találkozó, mivel a lelkes szegedi B közép mellett 200 Fradi-drukker is eljött a vasárnap délutáni összecsapásra.

Källman talált be először. A 12. percig jól tartotta magát a Ferencváros. Marczinkó Máté gólját követően még 6–5 állt az eredményjelzőn, viszont utána Pedro vezérletével egyre nőtt a különbség a két együttes között.

A 26. minutumban Sigurmannsson cunderezése után már 19–9-re vezettünk, a szünetre 20–11-gyel mehettek a felek.

A második játékrészben folytatódott a két szurkolótábor sportszerű és nagyszerű buzdítása, míg a pályán Sierra mutatott be több szebb védést, de Bodó sikeres átlövései is megérkeztek Szergej Gorbok találataira amolyan válaszoként. A csapatok között a legnagyobb különbség a 46. percre állt be, amikor 31–20-ra ment a Szeged, aki végül 34–25-re nyert.

A MOL-PICK Szeged legközelebb szombaton 13.30-kor lép pályára. Következik a rangadó, érkezik az újszegedi sportcsarnokba a Telekom Veszprém.

– Becsei Dávid – 

Közzétéve: 2017.10.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR