Szabó Péter: A szegedi közönség megérdemli a sikert

Vissza
Szabó Péter: A szegedi közönség megérdemli a sikert

Csapatunk először a 2004–2005-ös Bajnokok Ligája-idényben találkozott a macedón Vardar Szkopjével. Idegenben 24–24-es döntetlent játszottunk, itthon 2004. október 30-án 25–18-ra nyertünk. Szabó Péter (jelenleg az Eger játékosa) a két meccsen 10 gólt dobot

– Eszedbe jutnak még a Vardar elleni meccsek?

– Felejthetetlen marad örökre! Főként a szkopjei találkozó, az tényleg sokszor az eszembe jut.

– A hét lőtt gólod miatt?

– Azért is. Sérülésem, műtétem után tértem vissza, így az a hét gól, amit szereztem akkor, nagy dolog volt. Inkább a körülmények voltak extrák. Katonák biztosították a meccset, akkor még a lelátón úgy cigarettáztak a macedón nézők, mintha muszáj lett volna, sokszor nem is láttuk a kaput, akkora volt a füst.

– Itthon nyertünk 25–18-ra!

– Jó kis meccs volt, de simán hoztuk. Remek közönségünk volt, most is az!

– Milyen emlékeket őrzöl Szegedről?

– Csakis szépet, pedig csak egy idényt töltöttem el. Ha marasztaltak volna, még kabalának is maradtam volna, azonban az élet mást akart, a PLER-be kerültem, ahol nagyon jól éreztem magam. Szegeden kóstolhattam bele egyedül, hogy milyen nagyszerű dolog a legjobbak között, a BL-ben szerepelni. Nagyon más érzés, ez a kézilabda csúcsa.

Megtörhetjük a Vardar ellen szombaton a hosszú nyeretlenségi sorozatunkat?

– A Bajnokok Ligájában jósolni felelőtlenség, és nem is lehet. Én nagyon szurkolok a csapatnak, a szegedi közönség megérdemli a sikert.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.10.05.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

2019
06/11
Magyar válogatott: az Eb-re kijutás a tét

A továbbjutáshoz egy, a csoportelsőséghez kettő pont kell a magyar férfiválogatottnak a hátralevő két Eb-selejtezőn, amelyeket ezen a héten játszanak. Holnap 18 órakor Szlovákiában lépünk pályára, vasárnap 18 órától Kecskeméten az olaszokat fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR