Larholm a nyáron távozik

Vissza
Larholm a nyáron távozik

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának svéd válogatott játékosa, Jonas Erik Larholm nyáron távozik a csapatunktól. Az olimpiai ezüstérmes irányító-átlövő szerződése lejár, a pályafutását Dániában folytatja.

 

– Jonas Larholm egyeztetett a klub vezetőivel, és mivel nem kívántuk meghosszabbítani a jövő nyáron lejáró szerződését, így szabad utat kapott, hogy csapatot találjon magának. Klubunk mindenképpen szeretné megfelelően pótolni, egyelőre kiszemeltjeink vannak az ő posztjára. Larholm mindannyiunkat biztosított arról, hogy továbbra is teljes erőbedobással küzd, ő igazi profi, így amíg a Pick Szegedet erősíti, addig a csapat sikeréért hajt – nyilatkozta Mezei Richárd, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója.


A dán bajnokságban jelenleg 3. helyen álló, tavalyi EHF-kupa-bronzérmes Team Tvis Holstebro három új játékos szerződtetését jelentette be a következő szezonra, köztük a svéd válogatott Jonas Erik Larholmot.

Közzétéve: 2013.12.19.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR