Pastor: Veszélyes csapat a Kristianstad

Vissza
Pastor: Veszélyes csapat a Kristianstad

A MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája A csoportjában, a 3. fordulóban a svéd bajnok IFK Kristianstad csapatát fogadja. Juan Carlos Pastor vezetőedző szerint veszélyes ellenfél a svéd bajnok.

– A Bajnokok Ligájában nincs könnyű meccs – kezdte az esélylatolgatást Juan Carlos Pastor, csapatunk mestere –, itt bárki bárkit le tud győzni. Szerencsére Zágrábban sikerült nyernünk, és ezt csapatként értük el, minden pályára lépő játékos hozzátett a sikerhez. Az első győzelem mindig fontos, nekünk pedig nehéz volt az indulás, hiszen az első két meccset idegenben játszottuk. Kemény és jó mérkőzésre számítok a Kristianstad ellen. A nyáron Magyarkanizsán láthattuk, hogy nem lettek gyengébbek, és az elmúlt fordulóban a Barcelona is megszenvedett ellenük. Most is fontos szerepet tölthetnek majd be a szurkolóink. Ők mindig erőt adnak, az első perctől mindig mellettünk állnak, ez pedig fontos, mert érezzük a támogatást. Az nem jelent semmit, hogy a vendégek mestere, Ola Lindgren betegség miatt nem lehet itt, a játékosok tudják, hogy mit kell játszaniuk. Csakis a győzelem elfogadható, és ezért mindent meg is teszünk. Szerencsére teljes a keret, mindenki rendben van, a fiúk pedig a zágrábi és a csurgói győzelem után szépen dolgoztak.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2017.09.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR