Az Orosházát fogadjuk ma 18 órakor

Vissza
Az Orosházát fogadjuk ma 18 órakor

Kalandos francia útjáról kedd éjjel ért haza a MOL-Pick Szeged, viszont ma 18 órakor már az Orosházát fogadja a K&H liga harmadik fordulójában.

Eddig három mérkőzést játszottunk az NB I-ben. A Ceglédet 34–18-ra, az Egert 32–15-re, a Tatabányát 28–25-re győztük le.

Mai ellenfelünkkel a tavalyi szezonban kétszer találkoztunk a bajnokságban. Hazai pályán 36–22-re, idegenben 37–24-re győzött a MOL-Pick Szeged. A 2016-17-es idényben az Orosház FKSE-Linamar a tabella hetedik helyén végzett.

Nem volt nagy jövés-menés a nyár folyamán Orosházán. Egy év dániai kitérőt követően visszatért a viharsarkiakhoz Stranigg János, míg a 23 jobbszélsőt, Gyene Norbertet a Telekom Veszprémtől szerezték meg.

A távozók oldalán öt név található, de Komporály Attila visszavonult. Ketten az NB I/B-be igazoltak. John András az Algyőbe, Miklós Gergő a Veszprémbe. Tárkányi Bence Vácott folytatja a pályafutását, míg Oláh Tamás az újonc Fradinál kezdte meg az új pontvadászatot.

– Szerencsétlen sorsolásban vagyunk, olyan mérkőzések követik egymást, ahol tulajdonképpen a győzelmi esélyünk minimális, ezért bizonyos részfeladatokra koncentrálunk, csapatszinten és egyénileg is. Sajnos 3-4 meghatározó játékosom továbbra sem áll rendelkezésemre, ezért ugyanúgy, mint a Veszprém ellen, 4-5 fiatal tehetséggel töltöm fel a keretet – nyilatkozta az orosházi klubhonlapnak Buday Dániel, az OFKSE vezetőedzője.

A mai összecsapásról a delmagyar.hu szöveges élő tudósítással jelentkezik, míg csapatunk közösségi oldali részeredményekkel, fényképekkel.

– Becsei Dávid – 

Közzétéve: 2017.09.19.

TOVÁBBI HÍREK

2022
08/10
Taps kísérte az öltözőbe a csapatot

Remek hangulatban, népes szurkolótábor előtt játszottuk le első edzőmeccsünket. A Balatonfüred ellen 37-26-ra nyertünk.

2022
08/09
A Balatonfüredet fogadjuk szerdán

Szerdán 17 órakor az első edzőmeccsünket vívjuk a felkészülési időszakban. A PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban a Balatonfüred együttesét fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR