Pastor: Ezt mi rontottuk el

Vissza
Pastor: Ezt mi rontottuk el

Csapatunk 30-26-os vereséget szenvedett a férfi kézilabda VELUX EHF Bajnokok Ligája nyitófordulójában, a HBC Nantes otthonában. Trénerünk, Juan Carlos Pastor szerint a sok elrontott lövés vezetett a vereséghez. Kedden 18 órakor a K&H férfi kézilabdaligába

- Jól kezdtünk - értékelte a találkozót Juan Carlos Pastor még Nantes-ban, a reptéren -, és hiába vezetett a második félidőben a francia együttes, ekkor is megvolt minden esélyünk a győzelemre. Már nyilatkoztam, hogy a BL-ben minden meccsen megvan az esélyed a győzelemre, nekünk is megvolt. A sok elrontott lövés vezetett a vereséghez, nem voltunk pontosak. Pedig az elmúlt időszakban ezek gyakorlására különösen sok hangsúly fektettünk. Sajnos, a védekezésünk még nincs azon szinten, mint amely tavaly jellemzett bennünket. Ettől még nagyon messze vagyunk. A franciák kihasználták, hogy kettőt cseréltünk, így ezen a felálláson változtatnunk kell, olyan játékosokkal kell játszanunk, akik támadnak és védekeznek is. Volt olyan, amivel elégedett voltam, így a beállósok-irányítók kapcsolatával, ezen a részen sok gólt dobtunk, heteseket harcoltunk ki. Nincs megállás, megyünk tovább, javítani kell a hibákat, mert a vereséget a csapat szenvedi el, és a győzelmeket is a csapat éri el.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2017.09.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR