Pastor: Élvezni minden pillanatát a BL-nek

Vissza
Pastor: Élvezni minden pillanatát a BL-nek

Csapatunk vasárnap 19.30-kor a férfi kézilabda VELUX EHF Bajnokok Ligája A csoportjában, Franciaországban, Nantes-ban kezdi meg a szereplést. A MOL-Pick Szeged vezetőedzőjével, Juan Carlos Pastorral beszélgettünk.

– Minden rendben a csapatnál?

– Szerencsére igen, mindenki egészséges, a két beteg, Sostaric és Pedro is rendbe jött, Zubai sérülése is a múlté, így a héten teljes kerettel edzettünk.

– Hol tart a csapat?

– Amit eltveztünk, azt megcsináltuk. A két új fiú, Zsitnyikov és Sigurmannsson is szépen fejlődik, de azért még sokat kell gyakorolniuk, hogy minden rendben menjen. Idő kell nekik, sok idő. De itt a BL, javában zajlik a magyar bajnokság, nekünk pedig teljesíteni kell. Mindenki rendesen és szépen dolgozik.

– Mit vár a BL-szezontól?

– Azt, hogy élvezze mindenki. Ez egy nagyszerű elitsorozat, amiben élmény szerepelni. Ezt nekünk edzőknek, játékosoknak és szurkolóknak is élvezni kell. Minden meccsnek varázsa van, nagy dolog, hogy a legjobbak között szerepelhetünk, hétről hétre nagyszerű csapatok ellen csatázhatunk.

– Mit vár a Nantes elleni meccstől?

– A francia együttes sokban hasonlít ránk. Ők is évek alatt építették fel a jelenlegi csapatot. Igazolt egy játékost, kettőt, majd hármat. Nagyszerű együttest hoztak össze, otthon pedig különösen eredményesek és veszélyesek. Mi minden meccshez úgy állunk, hogy nyerni szeretnénk. A BL-ben bármi előfordulhat, borulhat a papírforma is. Rendesen felkészültünk, kőkemény összecsapás lesz, de ha a tavaszi védekezésünket tudjuk nyújtani, akkor esélyünk lehet a két pont megszerzésére.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2017.09.15.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/21
Mézi összehozta a MOL-PICK-családot

A MOL-PICK-SZEGED, a Csak előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület és a Szegedi Sport és Fürdők Kft. közös szervezésében immár harmadik alkalommal rendeztük meg a Mézi-kupát. A négycsapatos viadalt a Sportolók/média együttese nyerte meg.

2019
01/19
Bodó Richárd jól van, Balogh Zsolt visszatér Dániába

A középdöntőkhöz érkeztek a férfi kézilabda-világbajnokság küzdelmei. Két magyar válogatott játékosunk is sérülést szenvedett a csoportkör során, hogylétükről érdeklődtünk.

AZ ÖSSZES HÍR