Csányi Sándor köszöntötte a csapatot

Vissza
Csányi Sándor köszöntötte a csapatot

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának tulajdonosa, Csányi Sándor vasárnap este a záróvacsorán személyesen köszöntötte a csapatot.

– Útban Szegedre azon gondolkodtam, hogy kevesebbet kell foglalkoznom a futballal, és többet a kézilabdával. Olvasom a híreket, és azt tapasztalom, hogy jól dolgoznak Szegeden. Rend van a csapat körül, szép győzelmeket aratnak, Pastor mester és segítője kiválóan dolgozik. Ezekről jó érzés értesülni. Csodás volt személyesen átélni a Veszprém elleni győzelmet, erre nagyon büszke vagyok. Bízom benne, hogy 2014-ben nagyot tudunk lépni az új szegedi sportcsarnok ügyében is, ez lesz az egyik legfontosabb feladatunk, hogy méltó helyen játsszon a továbbiakban a csapat. Talán kicsit mi is hibásak vagyunk, hogy eddig ebben az ügyben nem történt semmi, de most már fő feladatunknak tekintjük ezt az ügyet. Bízom benne, hogy azokat a sikereket, amelyeket elért idén a Pick, még továbbiak követik, amire minden szegedi kézilabdabarát büszke lesz, ehhez kívánok mindenkinek jövőre erőt, kitartást és boldogságot – zárta a köszöntőjét Csányi Sándor.

Közzétéve: 2013.12.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR