Rengeteg érdekesség a III. Pick-niken

Vissza
Rengeteg érdekesség a III. Pick-niken

A MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata vasárnap a Széchenyi téren tartja szezonnyitó rendezvényét. Színpadi programokkal várja a klub szurkolóit, vendégeit, kisebbeket és nagyobbakat egyaránt.

A csapat támogatói közül sokan szintén ott lesznek a III. Pick-niken, rengeteg játékkal, nyereménnyel, érdekesebbnél érdekesebb programokkal készülnek.

A Sport és Fürdők Kft. és a Prohumán játékokkal, különböző ajánlatokkal várja majd a kilátogatókat.

A Pick Szeged Zrt. igazi sportbarát termékét is meg lehet majd kóstolni, a Pickstick kétféle ízben lesz majd elérhető.

A Csányi Pincészet jóvoltából nem feledkezünk meg a bor kedvelőiről sem, ők a Teleki rose bort kóstolhatják majd.

Idén első alkalommal az ADIDAS is bemutatkozik, és mindjárt egy lövőerőmérő berendezést telepít a térre. Mindenki megmutathatja, hogy milyen erősen tudja megdobni a labdát. A legjobbak értékes nyereményekben részesülnek majd.

Természetesen a TOYOTA ismét elhozza heteslövő kapuját, a Pick Szeged Utánpótlás edzői pedig ötleteket adnak majd a sikeres lövésekhez.

Új bemutatkozó rendezvényünkön a PC Trade Systems is

A MOL Pick Szeged kézilabdacsapat ezüst fokozatú támogatója, a PC Trade Systems a jövő technológiáit kínálja, és ezt a hangulatot kívánja a Pick-nik résztvevőinek is átadni. A szurkolók és a játékosok betekintést nyerhetnek a virtuális valóság világába: VR szemüvegeik segítségével csöppenhetnek egy másik világba. Aki felhelyezi arcára a csoda szemüveget, azonnal egy másik világba csöppen, ami nem csak egyetlen kép erejéig veszi körül, hanem a teljes testét körülveszi. Akár balra fordítja a fejét, akár jobbra, akár lefelé, akár felfelé.

A PlazmaPont alkalmassági vizsgálatra gyűjt feliratkozókat, náluk lesz egy ív, ahová felírják őket. Mesélnek a plazmaadásról, szórólapot osztanak. Lesz szerencsekerék, lehet majd pörgetni, amivel csokit vagy plazmás ajándékokat nyerhetnek, valamint egy speciális plazmás fotókeretben fényképeket készíthetnek majd az érdeklődők. 

Közzétéve: 2017.07.20.

TOVÁBBI HÍREK

2023
05/30
Habuczki Tamás: ez a kézilabda ünnepe

Péntek 18.15-kor a bajnoki döntő első mérkőzésén a PICK Arénában fogadjuk a Telekom Veszprém csapatát. Egykori játékosunkkal, Habuczki Tamással beszélgettünk.

2023
05/30
Jegyárusítás a veszprémi meccsre

Június 5-én (hétfő) 18.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének második meccsét a Telekom Veszprém otthonában vívjuk. Jegyinformációk a meccsel kapcsolatosan.

AZ ÖSSZES HÍR