Bemutattuk Dmitrij Zsitnyikovot

Vissza
Bemutattuk Dmitrij Zsitnyikovot

Ahogyan azt korábban bejelentettük, Dmitrij Zsitnyikov 2+1 éves szerződést kötött a MOL-Pick Szegeddel. Ma reggel a Virág Cukrászdában bemutattuk a sajtó képviselőinek az orosz válogatott irányítót, aki a 89-es mezt kapta meg.

Dmitrij Zsitnyikov, a MOL-Pick Szeged új irányítója: – Bárcsak tegnap érkeztem a városba egy hosszú autóút után Plockból, úgy gondolom tetszeni fog Szeged, mert hasonló a szülővárosomhoz. Nagyon jó edzők és játékosok alkotják a MOL-Pick Szegedet, amellyel elérhetjük a Bajnokok Ligája Final Fourt. Itt játszik az egyik legjobb barátom, Szergej Gorbok, akivel sokat beszéltem mielőtt ideigazoltam, és elmondta, hogy ő boldog itt. Még nem játszottam Szegeden BL-meccset, de ismerem a játékosokat válogatott mérkőzésekről. Idén megmutatta a Szeged, hogy képes megnyerni a bajnokságot, remélem a következő idényben hozzá tudom tenni azt a plusz lökést a csapat játékához, amivel ez tényleg sikerülhet.

Marko Krivokapics, a MOL-Pick Szeged másodedzője: – Nagyon sajnáljuk, hogy tavaly nem tudtuk leigazolni Zsitnyikovot, mert így most nehezebben fog beilleszkedni a csapatba egy szezonnal később. Az irányító poszton vele nagyot fogunk előrelépni, de az idei két irányítónkkal is elégedettek voltunk, viszont most kapunk egy extrajátékost. Dmitrij védekezésben és támadásban is használható kézilabdázó, így sokkal több opciónk lesz a játékot illetően vele. A célokat, amelyeket szeretnénk elérni, úgy gondoljuk, hogy Sigumannssonnal és Zsitnyikovval lehetséges. Sok munkánk lesz a kopaoniki edzőtáborban majd a meccseken.

A 2017/18-as idényt július 23-án, vasárnap délután a Széchenyi téren a III. Pick-nikkel nyitjuk majd.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2017.06.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR