Zubai Szabolcs: Dolgozunk kőkeményen!

Vissza
Zubai Szabolcs: Dolgozunk kőkeményen!

Szombaton 15.45-kor megkezdődik a férfi kézilabdabajnoki döntő, amely idén oda-visszavágós lesz. Az első meccset Veszprémben vívja a MOL-Pick Szeged, a második találkozóra május 24-én (szerda) 18 órakor kerül sor.

- Az alapszakaszt megnyertük - nyilatkozta csapatunk honlapjának Zubai Szabolcs, a MOL-Pick Szeged csapatkapitánya -, és erre régen volt példa. Ez egy kis részsiker, ami erőt ad nekünk. Ez most egy olyan párharc lesz, mint amit a BL-ben a kieséses szakaszban vívunk. Az mindenképpen kedvező, hogy a második meccs lesz Szegeden. 

– Dolgozunk kőkeményen - zárta a gondolatait Zubai Szabolcs -, készülünk minden apró részletre, de ez már senkinek sem meglepő, Pastor mester nagyon alapos, fegyelmet, figyelmet követel, és ebben mi, azaz a csapat partnerek vagyunk, mert a célunk az aranyérem megszerzése, a csapat és a közönség is nagyon megérdemli már a sikert. 

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.05.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR