Irány Párizs! Hetven szegedi szurkoló a lelátón

Vissza
Irány Párizs! Hetven szegedi szurkoló a lelátón

Szombaton 20.45-kor a férfi kézilabda VELUX EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének a visszavágóján a MOL-Pick Szeged a francia Paris SG otthonában lép pályára. Az első meccsen a gallok 30-27-re nyertek. A meccset a Sport 1 TV élőben közvetíti. Csapatunk ebé


Szombaton 20.45-kor következik a BL-negyeddöntőjének visszavágója a Paris SG ellen. Az első meccsen a PSG 30-27-re nyert Szegeden, így háromgólos előnyt harcolt ki.

Egyedül Alen Blazevic sérült, horvát játékosunk válla szépen gyógyul, a hétvégén is kezelésekre jár, természetesen ott volt, amikor a csapat elindult az újszegedi sportcsarnok elől. A többiek rendben, így aza  16 fő alkotja a keretet, akik Szegeden is játszottak.

Ma nem lesz edzésünk, szombat délelőtt viszont igen, hiszen késő este kezdődik a meccs. 70 (!) szegedi szurkoló biztatja majd a csapatot, így szurkolásban nem lesz hiány.

- Reálisan a PSG az esélyes, de mi szeretnénk meglepetést szerezni. Minket nem nyom a tét, felszabadultan játszhatunk, és ha precízek leszünk, akkor nagy csata alakulhat ki. A szegedi meccsen is volt esélyünk, de az jól látszott, hogy a Párizs minden hibát könyörtelenül büntetett. Ebben kell előrelépnünk - nyilatkozta Balogh Zsolt, a MOL-Pick Szeged átlövője.

A meccset a Sport 1 TV élőben adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással számol be, a Rádió 88 élőben tudósít.

- Süli Róbert -

           

Közzétéve: 2017.04.28.

TOVÁBBI HÍREK

2022
08/12
Péntek esti gólzápor

Második edzőmeccsünket is megnyertük a felkészülési időszakban. A PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban lejátszott találkozón 38-27-re nyertünk a Gyöngyös ellen.

2022
08/12
A 100. #kékek adás

Ma 19.30-kor a Sport1 TV-n következik klubtévénk, a #kékek 100. adása.

AZ ÖSSZES HÍR