Készülünk a párizsi BL-visszavágóra

Vissza
Készülünk a párizsi BL-visszavágóra

A K&H férfi kézilabda liga újrajátszott mérkőzésén kedd este Tatabányán 24–23-ra győztünk, alig két nappal a PSG elleni első BL-negyeddöntő találkozója után. A franciák elleni visszavágót szombaton 20.45-től játszuk Párizsban.

Nincs megállás ezen a héten sem. A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata vasárnap óriási csatában 30–27-re kikapott a Paris SG-től a Bajnokok Ligája-negyeddöntő első összecsapásán. Kedden már Tatabányán léptünk pályára, a decemberi eltörölt meccset játszottuk újra. Jól küzdött a Bányász, de az utolsó tíz percben Balogh Zsolt és Bánhidi Bence vezérletével megnyertük a találkozót 24–23-ra.

Szerdára pihenőt adott a szegedi játékosoknak Juan Carlos Pastor vezetőedző. Csütörtökön és pénteken egy-egy edzés szerepel a programban. Párizsba pénteken ebéd után indul a csapat, ahol majd szombat reggel fog edzést vezényelni a kézilabdázók számára a Juan Carlos Pastor, Marko Krivokapics, Nenad Damjanovics vezette szakmai stáb.

Jó hír, hogy a sérültjeink közül Matej Gaber biztos utazni fog Franciaországba, Alen Blazevic helyett valószínűleg Bóka Bendegúz kap majd lehetőséget, így a vasárnapi meccskerettel indulunk ismét a PSG ellen.

A Paris Saint-Germain elleni BL-negyeddöntő visszavágót szombat (kezdés: 20.45) a Sport1 Televízió 20 óra 30 perctől kezdődő felvezető műsorral élőben sugározza. A delmagyar.hu útinaplóval jelentkezik, míg csapatunk közösségi média platformjait (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat) friss képek és videók miatt lesz érdemes követni.

– Becsei Dávid – 

Közzétéve: 2017.04.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR