Szombaton repül a plüssmaci!

Vissza
Szombaton repül a plüssmaci!

Szombaton 18 órakor utolsó hazai meccsét játssza 2013-ban a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A jótékonysági meccsen – ismét repülnek a kezdés előtt a plüssállatok – a Győr lesz a listavezető ellenfele. A belépő 100 forintba kerül.

Újra lázban égnek a Pick Szeged hívei. A férfi kézilabdacsapat vezetése úgy döntött, hogy 2013 utolsó hazai bajnokija a jótékonyság jegyében zajlik majd. Szombaton 18 órakor kezdődő, Győr elleni találkozóra 100 forint a belépő – 16 órakor nyit a pénztár, aki még nem vette át az bérlethez járó ajándékmezt, az most megteheti –, lesz Pick Mikulás, a szurkolók gyerekei futnak majd be a bemutatáskor a szegedi játékosokkal, és amit mindenki vár: immár ötödik alkalommal lesz plüssállatdobás a kezdő sípszó előtt.

Készülnek a drukkerek, a népszerű vezérszurkoló, Cattani a csapat Facebook-oldalán egy hatalmas macival népszerűsíti az eseményt. A plüssök mellett mesekönyvet is várnak a szervezők, amelyet jótékonyságra ajánlanak fel, és többek között a Délmagyarország-Rotary Adventen december 12-én Vadkerti Attila csapatkapitány adja át.

A meccsen a Tappancs Alapítvány naptárát is megvásárolhatják a nézők, a 2014-es falinaptáron a Pick Szeged játékosai láthatók a menhely kutyáival, macskáival.

És akkor a bajnoki. A győzelem a kötelező feladat kategóriába tartozik, a montenegrói szélsőn, Marko Laszicán kívül minden játékos egészséges. Tatai Péter számára különleges a bajnoki, hiszen a válogatott kapus szülővárosa csapata ellen lép pályára. Idegenben 31–19-re nyert a Pick, Ancsin hatszor, míg Mindegía és Larholm ötször-ötször vette be a győriek kapuját.

A SZESE jelenleg a hetedik helyen áll a bajnokságban, Juan Carlos Pastor együttese egyedüli veretlenként vezeti a bajnokságot. A Pick remek szériában van, a kétszeres magyar bajnok új klubcsúcsot állított fel, hiszen zsinórban 17 győzelmet aratott. Szombaton jöhet a 18. Egy biztos, hogy fontos lesz a találkozó abból a szempontból, hogy a jövő héten két komoly meccs vár a csapatra, előbb szerdán Tatabányán, majd szombaton Balatonfüreden.

A pénztár 16 órakor nyit, a delmagyar.hu online tudósításban számol be a meccsről.

- süli róbert -

Közzétéve: 2013.12.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR