Visszaszámolunk! (1. rész) MK-döntőre készülünk!

Vissza
Visszaszámolunk! (1. rész) MK-döntőre készülünk!

Pénteken és szombaton immár második alkalommal lesz Debrecen a házigazdája a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének. Csapatunk az első napon (17.15) a Tatabánya ellen csatázik a fináléba jutásért.

Egy hét alatt három bajnoki meccset játszottunk a K&H férfi kézilabdaligában, és mindhármat magabiztosan megnyertük. Csurgón 35–24-re, az Eger ellen itthon 29–20-ra, míg a Cegléd otthonában 35–23-ra nyertünk.

A hét érdekessége, hogy kapusunk, Urh Kastelic megszerezte második gólját csapatunk színeiben.

A vasárnap és a hétfő a pihenésről szól. Juan Carlos Pastor vezetőedző keddtől már tréningeket vezényel, amelyben fontos szerepet tölt majd be a videózás, a taktikai felkészítés is.

Jó hír, hogy Marin Sego már a csapattal gyakorol, így minden esély megvan arra, hogy ott legyen a keretben a debreceni Magyar Kupa négyes döntőben.

Csütörtökön még itthon edzünk, utána kelünk útra. Pénteken először a címvédő Veszprém lép pályára a Főnix csarnokban a Csurgó ellen, majd 17.15-kor következünk mi a Tatabánya ellen.

A két győztes játssza másnap a döntőt, a két vesztes a harmadik helyért csatázik. Az biztos, hogy népes lesz a szegedi szurkolótábor, 400 (!) MOL-Pick Szeged szimpatizáns rendelt jegyet.

A meccseket az M4 Sport TV élőben adja, de csapatunk honlapja, Facebook-, Twitter- és Snapchat-oldala is kiemelt figyelmet fordít az eseménynek, hírekkel, fotókkal, élő videókkal jelentkezünk majd Debrecenből.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.04.10.

TOVÁBBI HÍREK

2022
08/12
Péntek esti gólzápor

Második edzőmeccsünket is megnyertük a felkészülési időszakban. A PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban lejátszott találkozón 38-27-re nyertünk a Gyöngyös ellen.

2022
08/12
A 100. #kékek adás

Ma 19.30-kor a Sport1 TV-n következik klubtévénk, a #kékek 100. adása.

AZ ÖSSZES HÍR