Visszaszámolunk! (1. rész) MK-döntőre készülünk!

Vissza
Visszaszámolunk! (1. rész) MK-döntőre készülünk!

Pénteken és szombaton immár második alkalommal lesz Debrecen a házigazdája a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének. Csapatunk az első napon (17.15) a Tatabánya ellen csatázik a fináléba jutásért.

Egy hét alatt három bajnoki meccset játszottunk a K&H férfi kézilabdaligában, és mindhármat magabiztosan megnyertük. Csurgón 35–24-re, az Eger ellen itthon 29–20-ra, míg a Cegléd otthonában 35–23-ra nyertünk.

A hét érdekessége, hogy kapusunk, Urh Kastelic megszerezte második gólját csapatunk színeiben.

A vasárnap és a hétfő a pihenésről szól. Juan Carlos Pastor vezetőedző keddtől már tréningeket vezényel, amelyben fontos szerepet tölt majd be a videózás, a taktikai felkészítés is.

Jó hír, hogy Marin Sego már a csapattal gyakorol, így minden esély megvan arra, hogy ott legyen a keretben a debreceni Magyar Kupa négyes döntőben.

Csütörtökön még itthon edzünk, utána kelünk útra. Pénteken először a címvédő Veszprém lép pályára a Főnix csarnokban a Csurgó ellen, majd 17.15-kor következünk mi a Tatabánya ellen.

A két győztes játssza másnap a döntőt, a két vesztes a harmadik helyért csatázik. Az biztos, hogy népes lesz a szegedi szurkolótábor, 400 (!) MOL-Pick Szeged szimpatizáns rendelt jegyet.

A meccseket az M4 Sport TV élőben adja, de csapatunk honlapja, Facebook-, Twitter- és Snapchat-oldala is kiemelt figyelmet fordít az eseménynek, hírekkel, fotókkal, élő videókkal jelentkezünk majd Debrecenből.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.04.10.

TOVÁBBI HÍREK

2023
05/30
Habuczki Tamás: ez a kézilabda ünnepe

Péntek 18.15-kor a bajnoki döntő első mérkőzésén a PICK Arénában fogadjuk a Telekom Veszprém csapatát. Egykori játékosunkkal, Habuczki Tamással beszélgettünk.

2023
05/30
Jegyárusítás a veszprémi meccsre

Június 5-én (hétfő) 18.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének második meccsét a Telekom Veszprém otthonában vívjuk. Jegyinformációk a meccsel kapcsolatosan.

AZ ÖSSZES HÍR