Ceglédi KKSE - MOL-Pick Szeged 23-35 (10-20)

Vissza
Ceglédi KKSE - MOL-Pick Szeged 23-35 (10-20)

Magabiztos játékkal 35-23-as győzelmet arattunk Cegléden a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában.

Ceglédi KKSE - MOL-Pick Szeged 23-35 (10-20)
K&H férfi kézilabda liga, 23. forduló, Cegléd. Vezeti: Hargitai, Markó.
Cegléd: Pallag - Megyeri 1, Perisics 3, Bíró 2, Tóth N., Andelics 11/1, Lászlai 1. Csere: Mojszilov (kapus), Dávid, Müller 1, Hódi 2, Fiar, Imregi 1. Vezetőedző: Nagy Károly.
MOL-Pick Szeged: Sierra - Sostaric 10, Thiagus Petrus 1, Blazevic, Källman 3, Gorbok, Skube 1. Csere: Kastelic (kapus), Balogh 5/4, Zubai 1, Obranovic 4, Bodó 4, Bóka 1, Gaber 1, Pedro 3, Buntic. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítások: 8, ill. 8 perc.
Hétméteres: 2/1, ill. 5/4.

NYILATKOZATOK

Nagy Károly, a Cegléd vezetőedzője: - Gratulálok a Szegednek, és sok sikert kívánok neki a kupában, az NB I-ben és a BL-ben. Imádkoztam, hogy ne nyitottat védekezzen a MOL-Pick, sajnos ez nem jött be. Grbovics nélkül nagyon nehéz dolgunk volt ez ellen a Szeged ellen. Hamar eldőlt a mérkőzés. A második játékrészben lassult a játék, ez kedvezett nekünk. Jó lett volna tíz gól alatt maradni, de így is tisztes vereséget szenvedtünk. Többi ceglédi születésű játékosomnak is több lehetőséget adtam a sérülések miatt.

Hódi Lóránd, a Cegléd játékosa: - Gratulálok a Szegednek és sok sikert nekik a továbbiakban. Az első félidőben pontatlanok voltunk és sokat hibáztunk. A másodikban összeszedtük magunkat, és kihoztuk a lehető legtöbbet a találkozóból.

Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged vezetőedzője: - Először is gratulálok a Ceglédnek, mert idén jól kézilabdáznak. Sok sérült játékosuk volt, tudom, hogy így nehéz játszani ellenünk. Negyedik meccsünk volt ma egy héten belül, sérülésmentesen szerettük volna lehozni, és hogy mindenki kapjon lehetőséget. Megpróbáltam kevesebbet játszatni a fáradtabb játékosokat. Blazevic ma többet pihent, míg Pedro játszott zavarót, Bóka pedig meccsbe lendül. Az első félidőben kiválóan kézilabdáztunk, ez fontos volt.

Mario Sostaric, a MOl-Pick Szeged játékosa: - Az a legfontosabb, hogy jól védekeztünk ma. Ebből rengeteg lerohanást tudtunk vezetni. Készülünk a következő hétvégére, sérülés nélkül lehoztuk a sorozatunkat.

Harmadik mérkőzésünket is megnyertük ezen a héten. Az Eger elleni játékoskerethez képest egy helyen változtatott Juan Carlos Pastor vezetőedző. Fekete Bálint helyére Denis Buntic került be.

Az első félidőben rendkívül jól védekeztünk, amelynek eredményeként rengeteg gyors lerohanást vezethettünk.Mario Sostaric örülhetett ennek a leginkább, mivel a szünetig nyolc találat is a neve mellé került.

A második játékrészben többet cserélt Pastor, és a szegedi játék is jelentősen lassult.  A hazaiaknak nehéz dolguk volt, mivel házi gólkirályuk, a beálló Nemanja Grbovics nem lehetett ott a pályán sérülés miatt. Bozo Andelics volt a legeredményesebb kézilabdázójuk, aki 12-szer vette be a szegedi kaput.

Legközelebb pénteken Debrecenben, a magyar kupa négyes döntőjének elődöntőjében lépünk pályára a Tatabénya ellen.

- Becsei Dávid -

Közzétéve: 2017.04.08.

TOVÁBBI HÍREK

2023
12/08
Vastapssal búcsúzott 2023-tól a #HandballFamily

Igazi #HandballFamily hangulatban játszottuk le 2023 utolsó bajnoki-mérkőzését. Csapatunk 39-29-re nyert a Budakalász ellen.

2023
12/08
Szurkolói információk a Budakalász elleni meccsre

Pénteken 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligábam a CYEB Budakalász együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR