Az Egert fogadjuk ma 18 órától

Vissza
Az Egert fogadjuk ma 18 órától

Második és nem utolsó meccsünket játszuk ezen a héten a K&H férfi kézilabda ligában. Az Egert látjuk vendégül ma 18 órától, majd holnap Ceglédre látogatunk.

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában az Egert fogadjuk ma este az újszegedi sportcsarnokban. A heves megyeiek tegnap is játszottak, a Liga Kupa elődöntőjének visszavágóján Orosházán nyertek 28-25-re, így kettős győzelemmel jutottak a fináléba, ahol a Balmazújváros lesz az ellenfelük.

Az egriek az NB I-es tabella 11. helyét foglalják el tizenöt ponttal huszonegy lejátszott találkozót követően. Hétszer győztek, tizenháromszor kikaptak és egyszer döntetlent játszottak. 

A szezon első bajnoki összecsapását éppen Egerben játszottuk szeptember 3-án. Akkor 13-11-es félidő után 33-23-ra nyertünk. Ezen a meccsen Denis Buntic és Bóka Bendegúz voltak a legeredményesebb játékosaink öt-öt góllal, de Balogh négyszer, Källman, Bodó és Gorbok pedig háromszor talált be.

Az őszi találkozónk óta több változás is volt az Eger játékoskeretében. A tavaszi szezonra megszerezték Veszprémből Füzi Dánielt, míg Inal Aflitulin a következő idény végéig írt alá szerződést a Heves megyeiekkel. Rajtuk kívül még az ukrán válogatottban is bemutatkozott Viacheslav Sadovyi is új ember az őszhöz képest.

Nem lesz teljes az egriek kerete, mivel Szabó Péter combizomhúzódással bajlódik, az ő visszatérésére a jövő héten lehet számítani a klub hivatalos honlapja szerint. Menyhárt Máté egészen biztos nem lesz ott ma a pályán, mint ahogyan Fernando Skrebsky Dutra sem. Előbbi csuklótörést szenvedett, már csak a következő szezonban lesz hadra fogható. Utóbbival pedig a klub közös megegyezéssel szerződést bontott.

Az Eger elleni bajnoki mérkőzésünkről a delmagyar.hu szöveges élő tudósítás formájában számol be.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2017.04.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR