Készülünk a vasárnapi visszavágóra

Vissza
Készülünk a vasárnapi visszavágóra

Csapatunk 26-24-re nyert a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének az első meccsén Dániában, a Silkeborg otthonában. A visszavágót vasárnap 17 órakor vívjuk az újszegedi sportcsarnokban.

A hétfő az utazásról szól. Nem kellett korán kelnünk, de hosszú lesz út. Silkeborgból Billundba busszal mentünk, majd a Lego városából Brüsszelbe repülővel, a belga városból pedig Budapestre, majd onnan a csapatbusszal haza. Szerencsére mindenki sérülés nélkül megúszta a Silkeborg elleni meccset, este meglátogatott bennünket a szállodában volt játékosunk, Niko Mindegía.

– A győzelemnek, a második félidei játéknak örülök, de még nincs meg a továbbjutás, a visszavágót komolyan kell vennünk. A dánok megmutatták, hogy veszélyes csapat. Mi lehetett a gond az első félidőben? Ennek a problémának a megoldása komoly feladat, ezt nem engedhetjük meg magunknak. Talán úgy gondoltuk, hogy könnyű meccs lesz, éppen ezért nem voltunk koncentráltak. Arra, hogy képesek vagyunk hatvan percen keresztül jól játszani, arra ott a Löwen elleni idegenbeli meccsünk, ott megmutattuk, hogy erős és jó csapat ellen végig kézben tudjuk tartani az irányítást. A lényeg, hogy előnnyel várjuk a visszavágót, fantasztikus közönségünkkel pedig kiharcoljuk a legjobb nyolc közé jutást – nyilatkozta Juan Carlos Pastor vezetőedző.

– Süli Róbert –

Közzétéve: 2017.03.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR