Meccsre fel! Gyerünk kékek!

Vissza
Meccsre fel! Gyerünk kékek!

Ma 16.50-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában Dániában, Silkeborgban lépünk pályára. A tét a legjobb nyolc közé jutás, a visszavágót egy hét múlva vívjuk Szegeden. A találkozót a Sport 1 TV élőben adja.

Szombaton este edzettünk, remek volt a hangulat, az utolsó taktikai elemeket csiszoltuk a foglalkozáson, majd mindenki időben nyugovóra tért. Vasárnap napsütésre ébredtünk, tavaszias idő fogadott bennünket.

A reggeli után közös séta szerepelt a programban, Silkeborg belvárosa szép, egy folyó mellett gyalogolt a keret, beszélgettek a játékosok. Ezután videózás szerepelt a programban, majd 14.45-kor indulunk a JYSK Arénába. Közel van hozzánk, csak 2 kilométert kell buszoznunk.

A meccsünket két francia játékvezető fújja. A Sport 1 TV élőben adja a találkozót, a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, míg a Rádió 88 élőben ad beszámolót a meccsről.

Közzétéve: 2017.03.26.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR