Nincs megállás

Vissza
Nincs megállás

Csapatunk hétfő délután érkezett haza Kielcéből, ma 18 órától viszont már meccs vár a játékosokra. A K&H férfi kézilabdaliga 18. fordulójában a Vácot fogadjuk.

A Vác eddig tizenhat mérkőzésen lépett pályára a bajnokságban. Öt győzelmük, egy döntetlenjük és tíz vereségük van. Tizenegy szerzett pontjukkal a tabella 11. helyét foglalják el. A Pest megyeiek házi góllövőlistáját Milan Popovics vezeti hatvanegy góllal, míg a képzeletbeli dobogó második és harmadik pozícióját Marko Vasics és Koller Tamás foglalja el ötvennyolc illetve ötvenhat találattal.

Ami a MOL-Pick Szeged statisztikáját illeti: csapatunk az NB I második helyén van, egy ponttal lemaradva a Veszprémtől, de a listavezető egy meccsel többet játszott. Legeredményesebb játékosunk a honi pontvadászatban Mario Sostaric, aki hetvennyolc gólnál tart. Balogh Zsolt hetvenegy, Bodó Richárd ötvennyolc gólt szerzett eddig.

Októberben Vácon 36–27-re nyertünk. A hazaiaktól Petar Topics, míg tőlünk Pedro Rodríguez talált be nyolcszor. A mai mérkőzésen mutatkozhat be a MOL-Pick Szegedben az elmúlt héten Marin Sego sérülése miatt igazolt kapus, Urh Kastelic.

– Becsei Dávid 

Közzétéve: 2017.02.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR