Urh Kastelic kölcsönbe érkezik hozzánk

Vissza
Urh Kastelic kölcsönbe érkezik hozzánk

Marin Sego súlyos lábszársérülést szenvedett a Vardar elleni meccsen. Csapatunk az idény végéig szerződtette Urh Kastelic (20 éves) kapust, aki a szlovén válogatottal bronzérmes volt a franciaországi világbajnokságon.

– Mindenképpen megoldást kerestünk arra, hogy Marint, amíg felépül, pótolni tudjuk, így találtuk meg a Mariborban szereplő Urh Kastelicet. Kölcsönbe érkezik hozzánk, csak az NB I-ben védhet, a BL-ben nem, mert a Európai Kézilabda-szövetségnek (EHF) a szabálya kizárja. Az a játékos, aki bármilyen bajnokságban pályára lépett 2017. február 1-je után, az nem nevezhető idény közben a BL-re. Éppen ezért nem tudtuk visszarendelni Pásztor Imrét sem, akit azért adtunk kölcsön Balmazújvárosba, hogy rendszeresen védjen. A 20 éves, 2 méter magas kapus ma már Szegedre érkezik, csütörtöktől a csapattal készül, jövő héten pedig a Vác elleni hazai meccsen be is mutatkozik a szegedi közönségnek. A BL-ben, amíg Sego egészséges nem lesz, addig José Manuel Sierra és Nagy Martin alkotja a kapuspárost a keretben – nyilatkozta Szögi Nándor, a Pick Kézilabda Zrt. operatív igazgatója.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2017.02.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR