A Gyöngyös ellen tartunk főpróbát

Vissza
A Gyöngyös ellen tartunk főpróbát

Budakalász után, Vardar Szkopje előtt. A K&H férfi kézilabda ligában a B. Braun Gyöngyös ellen tartunk főpróbát ma 18 órától (tévé: M4 Sport) a szombati Bajnokok Ligája-mérkőzésre, amelyet a macedón bajnokkal vívunk meg.

Az ősszel 39–25-re legyőztük idegenben a Gyöngyöst. Az őszi szezon során tizenegy pontot gyűjtöttek, ami jelenleg a tizenegyedik helyre elég az NB I-es tabellán. A téli szünet alatt azonban kissé átalakult a Heves megyeiek kerete.

A gyöngyösi klub közös megegyezéssel felbontotta a szerződését a nyáron igazolt Milan Rasiccsal, akinek a helyére az idény előtt távozó Miralem Becsirovicsot hívták vissza. A dán Skjern visszautasíthatatlan ajánlattal kereste meg Tibor Ivanisevicset, aki elfogadta azt, így kapust kerestek Gyöngyösön az elmúlt hetekben, végeredményként a tavaszt náluk tölti kölcsönben a balatonfürediek hálóőre, Rózsavölgyi Gergő. Harmadik és egyben utolsó téli erősítésük a MOL-Pick Szegedhez is kapcsolódik: a 2016/17-es idényt Granollersben kezdő bosnyák balátlövőnk, Vladan Loncar visszatért Spanyolországból, és Gyöngyösre került kölcsönbe.

A 2017. év első bajnokiján az elmúlt hétvégén a Grundfos Tatabányát fogadták Debre Viktor tanítványai. Harminchét percen át szorosan loholtak a Bányász után, végül 31–26-os vereséget szenvedtek. Jobbátlövőjük, a cseh Tomas Reznicek tíz gólig jutott, míg az exszegedi balátlövő, Lele Ákos hatszor talált be.

A B. Braun Gyöngyös házi góllövőlistáját toronymagasan vezeti Lele Ákos, aki nyolcvankettő gólnál tart tizennégy mérkőzésen. A képzeletbeli dobogó második fokát Tomas Reznicek (41 gól), míg a harmadikat Juhász Károly (36 gól) foglalja el. Szegedről kölcsönvett játékosuk, Hegedüs Márk, harmincegy találatnál jár tizennégy meccsen.

Fontos információ, hogy kedden – 16 és 18 óra között – és pénteken a Vardar elleni BL-találkozóra lesz elővételben jegyárusítás, korlátozott számban a jegymester.hu weboldalon még ülőjegyek is vásárolhatók. A pénztár 15 órakor nyit majd pénteken.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2017.02.14.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/20
BL-lázban Marin Segóval (2. rész)

A Veszprém elleni győztes mérkőzés (25–23) utolsó tíz percében több fontos védést bemutatott kapusunk, Marin Sego, aki két elképesztően nehéz összecsapásra számít a BL-nyolcaddöntőben az Orlen Wisla Plock ellen, de mindenképpen tovább kell jutnunk.

2019
03/19
Kielcében szerepel a PICK-utánpótlás

Rangos nemzetközi tornára kapott meghívást a PICK SZEGED ifjúsági csapata. Velky Péter együttese a magyar-lengyel barátság napja alkalmából szerepel Kielcében.

AZ ÖSSZES HÍR