A Gyöngyös ellen tartunk főpróbát

Vissza
A Gyöngyös ellen tartunk főpróbát

Budakalász után, Vardar Szkopje előtt. A K&H férfi kézilabda ligában a B. Braun Gyöngyös ellen tartunk főpróbát ma 18 órától (tévé: M4 Sport) a szombati Bajnokok Ligája-mérkőzésre, amelyet a macedón bajnokkal vívunk meg.

Az ősszel 39–25-re legyőztük idegenben a Gyöngyöst. Az őszi szezon során tizenegy pontot gyűjtöttek, ami jelenleg a tizenegyedik helyre elég az NB I-es tabellán. A téli szünet alatt azonban kissé átalakult a Heves megyeiek kerete.

A gyöngyösi klub közös megegyezéssel felbontotta a szerződését a nyáron igazolt Milan Rasiccsal, akinek a helyére az idény előtt távozó Miralem Becsirovicsot hívták vissza. A dán Skjern visszautasíthatatlan ajánlattal kereste meg Tibor Ivanisevicset, aki elfogadta azt, így kapust kerestek Gyöngyösön az elmúlt hetekben, végeredményként a tavaszt náluk tölti kölcsönben a balatonfürediek hálóőre, Rózsavölgyi Gergő. Harmadik és egyben utolsó téli erősítésük a MOL-Pick Szegedhez is kapcsolódik: a 2016/17-es idényt Granollersben kezdő bosnyák balátlövőnk, Vladan Loncar visszatért Spanyolországból, és Gyöngyösre került kölcsönbe.

A 2017. év első bajnokiján az elmúlt hétvégén a Grundfos Tatabányát fogadták Debre Viktor tanítványai. Harminchét percen át szorosan loholtak a Bányász után, végül 31–26-os vereséget szenvedtek. Jobbátlövőjük, a cseh Tomas Reznicek tíz gólig jutott, míg az exszegedi balátlövő, Lele Ákos hatszor talált be.

A B. Braun Gyöngyös házi góllövőlistáját toronymagasan vezeti Lele Ákos, aki nyolcvankettő gólnál tart tizennégy mérkőzésen. A képzeletbeli dobogó második fokát Tomas Reznicek (41 gól), míg a harmadikat Juhász Károly (36 gól) foglalja el. Szegedről kölcsönvett játékosuk, Hegedüs Márk, harmincegy találatnál jár tizennégy meccsen.

Fontos információ, hogy kedden – 16 és 18 óra között – és pénteken a Vardar elleni BL-találkozóra lesz elővételben jegyárusítás, korlátozott számban a jegymester.hu weboldalon még ülőjegyek is vásárolhatók. A pénztár 15 órakor nyit majd pénteken.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2017.02.14.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR