Kedden a Gyöngyöst fogadjuk hazai pályán

Vissza
Kedden a Gyöngyöst fogadjuk hazai pályán

Február 14-én (kedd) 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a MOL-Pick Szeged a Gyöngyös együttesét fogadja. A meccset az M4 Sport TV élőben adja.

16 meccset játszottunk, 15-ször nyertünk és egyszer döntetlent játszottunk a K&H férfi kézilabda liágban, és továbbra is őrizzük veretlenségünket. Kedden 18 órakor újabb NB I-es meccs vár ránk, hazai pályán a 11 pontos, 11. helyen álló Gyöngyöst fogadjuk.  

Főpróbát tartunk a szombati (február 18.) 17.30-kor kezdődő hazai VELUX EHF Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt. Ekkor az ellenfelünk a Vardar Szkopje együttese lesz az újszegedi Sportcsarnokban.

Ha Valentin-napon megszerezzük a győzelmet, akkor az élre állunk a bajnokságban, eddig azért voltunk csak másodikok, mert a Veszprém több meccset játszott nálunk.

Idegenben 39-25-re, simán nyertünk, így ma is fölényes siker várható el a csapattól. A Heves megyei együttesben két játékosunk is kölcsönben szerepel, Hegedüs Márk és Vladan Loncar erősíti őket. 

Fontos információi, hogy kedden - 16 és 18 óra között - és pénteken a Vardar elleni BL-találkozóra lesz elővételben jegyárusítás, korlátozott számban a jegymester.hu weboldalon még ülőjegyek is vásárolhatók. A pénztár 15 órakor nyit majd pénteken. 

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2017.02.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR