Győzelem ebédre!

Vissza
Győzelem ebédre!

Simán nyertünk vasárnap kora délután a K&H férfi kézilabda liga 15. fordulójában. Hazai pályán 18-9-es félidő után 36-19-re vertük az újonc Budakalászt. Február 14-én (kedd) 18 órakor a Gyöngyös érkezik Szegedre.

MOL-Pick Szeged-Budakalász 36-19 (18-9)

K&H férfi kézilabda liga, 15. forduló, újszegedi sportcsarnok, 600 néző. Vezette: Bócz, Wiedemann.

MOL-Pick Szeged: Sego – SOSTARIC 5, BALOGH 9/6, Skube 1, BODÓ 7, Källman. Csere: Nagy M. (kapus), Obranovic 3, Gorbok 1, Zubai, Sunajko 3, Blazevic 1, Gaber 2, Pedro 1, Buntic 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.

Budakalász: Tamási – Parrondo, SEMIKOV 4, NAGY B. 8, Rédai 5, Józsa 1, Koncz. Csere: Boros (kapus), Czina, Mazák, Sutka 1, Bohács. Vezetőedző: Horváth Attila.

Kiállítás: 4, ill. 8 perc.

Hétméteres: 6/6, ill. 1/1

Juan Carlos Pastor:  – Próbáltam minden játékost úgy terhelni, hogy a héten frissek legyünk, hiszen folytatódik a februári erőltetett menet. Szerencsére sérülés nélkül megúszta mindenki a találkozót, ez fontos, mert így is voltak problémáink.

Mario Sostaric, a MOL-Pick Szeged játékosa: – Kicsit furcsa volt ebben az időpontban játszani, de jól sikerült a meccs. A Breszt utáni vereség után mindig jó ilyen különbséggel nyerni, mert ez önbizalmat adhat a hét komoly feladataira.

 

Közzétéve: 2017.02.13.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

2019
06/11
Magyar válogatott: az Eb-re kijutás a tét

A továbbjutáshoz egy, a csoportelsőséghez kettő pont kell a magyar férfiválogatottnak a hátralevő két Eb-selejtezőn, amelyeket ezen a héten játszanak. Holnap 18 órakor Szlovákiában lépünk pályára, vasárnap 18 órától Kecskeméten az olaszokat fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR