Meccsnap! Csak előre!

Vissza
Meccsnap! Csak előre!

Ma 18.30-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, a fehérorosz Breszt otthonában lépünk pályára. A találkozót a Sport 1 TV élőben közvetíti.

Edzettünk délelőtt is a havas messzeségben, Bresztben. A mozgáson volt a lényeg, nagy dolgot már nem gyakoroltunk. Szerencsére mindenki rendben van nálunk, elszánt a csapat, a játékosok tisztában vannak az esti meccs fontosságával.

Ezt emelte ki a szülinapos Bánhidi Bence is, aki még sohasem játszott a szülinapján, így nagyon szeretné, ha két ponttal lenne gazdagabb a lefújás után.

- A védekezésünk lesz a meghatározó, ha ez jól működik, akkor sikerülhet nyernünk. Nem szabad azzal foglalkoznunk, hogy több meghatározó játékosa is sérült a Bresztnek, csak saját magunkra kell koncentrálunk. Hallottam, hogy lesznek szegedi szurkolók a lelátón. Ez nagyon jó érzés, hogy ilyen messzire is követnek bennünket - nyilatkozta a 22 éves Bánhidi Bence.

A delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik, a Rádió 88 többször jelentkezik a meccsről.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2017.02.09.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR