Gorbok a őszi BL-idény legjobbja

Vissza
Gorbok a őszi BL-idény legjobbja

Szurkolóink több héten keresztül szavazhattak, hogy kit tartanak az őszi BL-idény legjobbjának. Szergej Gorbok, a MOL-Pick Szeged átlövője nagy fölénnyel diadalmaskodott.

A góljai, a sportemberi magatartása és a játéka révén gyorsan a MOL-Pick Szeged szurkolóinak a kedvence lett Szergej Gorbok. Jól bizonyítja a Pick-hívek rajongását, hogy orosz átlövőnket választották meg az őszi BL-idény legjobb szegedi játékosának. A második helyen Jonas Källman, a harmadikon Bánhidi Bence végzett.

– Köszönöm a szurkolók bizalmát, most az a célom, hogy sérülésem után visszatérjek, és ismét megörvendeztessem a szegedi híveket. Egy célért dolgozik mindenki a klubban, azért, hogy minél sikeresebbek legyünk. Szeretek Szegeden játszani, remek döntés volt, hogy a patinás egyesületbe igazolhattam. Szeretem a várost, a csapatot, remek társakkal játszhatom, remek edzővel és stábtagokkal dolgozhatom. Egyedül a csodás családom hiányzik, akiket nagyon szeretek. Olyan légkör veszi körül a csapatot, ami nagyon kevés helyen fordul elő, és nem is jellemző. Remek szurkolótáborunk van, olyan erőt adnak mindig nekünk, hogy hiszek abban, hogy idén még szép győzelmekkel ajándékozzuk meg őket. Rendbe jöttem, nincs semmi gond, így ott leszek szombaton a Mezőkövesd elleni bajnokin – nyilatkozta Szergej Gorbok.

-Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.02.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR