Szombaton itthon kezdjük a szezont

Vissza
Szombaton itthon kezdjük a szezont

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 20. fordulójában az újszegedi sportcsarnokban a Mezőkövesd együttesét fogadjuk. Ez lesz 2017-ben az első tétmeccsünk.

Hosszú, hosszú idő után ismét meccslázba kerültek a MOL-Pick Szeged szurkolói. Hosszú böjt után, amely a franciaországi világbajnokság miatt volt, szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Mezőkövesd csapatát fogadjuk.

Aprópó vébé: nem maradtunk érem nélkül, Matej Gaber, a MOL-Pick beállósa a szlovén nemzeti együttessel a harmadik helyen végzett. A világbajnoki címet Franciaország szerezte meg, miután 33–26-ra legyőzte Norvégiát.

Hétfőn már a magyar válogatottban szereplő négy játékosunk, Zubai Szabolcs, Balogh Zsolt, Bodó Richárd és Bánhidi Bence is edzésre jelentkezik.
Thiagus Petrus és Szergej Gorbok sérülése szépen gyógyul, ők azonban minden valószínűség szerint kihagyják a Kövesd elleni bajnokit, hogy jövő héten Bresztben (február 9.) tudjanak játszani.

Sandro Obranovic kisebb húzódással bajlódik, ő ezért nem játszott Makón a Vojvodina ellen.

Az ősszel nagyon simán nyertünk idegenben, a idény eddigi legnagyobb különségű győzelmét (36–19) arattuk. Zubai Szabi szülővárosának csapata, az MKC nem remekel a bajnokságban, 15 meccsen egyszer nyert, egyszer döntetlent játszott és 13-szor vereséget szenvedett, így a tabellán az utolsó helyen áll.

Egy biztos, hogy a fiúk szeretnének népes közönség előtt pályára lépni, a szurkolók ereje és szeretete erőt adhat nekik a fehérorosz túra előtt, hiszen Bresztben kulcsfontosságú BL-meccset vívunk majd.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.01.31.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR