Ma edzőmeccset játszunk Makón

Vissza
Ma edzőmeccset játszunk Makón

Harmadik és egyben utolsó edzőmérkőzését játssza a MOL-Pick Szeged ma 17 órától Makón a szerb Vojvodina ellen. A találkozóra a belépés ingyenes, helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Nyolc nap múlva már az NB I-ben fogadjuk a Mezőkövesdet, ma azonban még a Vojvodina lesz az ellenfelünk a felkészülés jegyében. Thiagus Petrus és Szergej Gorbok még kezelésekre járnak, míg a magyar válogatott játékosaink (Balogh, Bánhidi, Bodó, Zubai) felmentést kaptak a mai összecsapás alól. Matej Gaber pedig még Franciaországban tartózkodik, mivel szombaton bronzmeccset játszik a szlovén nemzeti együttessel a világbajnokságon. Távollétükben Juan Carlos Pastor vezetőedző –akárcsak Horvátországban a Nexe ellen– ma is több fiatalnak adhat lehetőséget a bizonyításra.

Az RK Vojvodina tizenöt fordulót követően jobb gólkülönbsége miatt vezeti a szerb kézilabda-bajnokságot (12 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség), a Crvena Zvezda és a Dinamo előtt. Az elmúlt három szezonban a SEHA-ligában is indult az újvidéki együttes, idén azonban nem kerültek be a tízcsapatos regionális bajnokságba. A szerb pontvadászatban 2013 óta folyamatosan bajnokok.

Az RK Vojvodina 2016/17-es játékoskerete:

Kapusok: Luka Arszenics, Todor Jandrics, Bojan Perovics

Jobbszélsők: Vanja Szmiljanics, Strahinja Sztankovics

Jobbátlövők: Nikola Jeremics, Milos Orbovics, Stefan Raniszavljevics

Irányítók: Nikola Arszenics, Srdjan Milics, Radovan Osztojics

Beállók: Vladimir Bojanics, Dusan Ilijin, Zivan Pesics, Stevan Popov

Balátlövő: Milan Vucskovics

Balszélsők: Milos Grozdanics, Miroljub Nikolics, Vukasin Sztojanovics

 

- Becsei Dávid -

Közzétéve: 2017.01.27.

TOVÁBBI HÍREK

2022
11/29
Irány Celje! Kezdődik a második kör (Útinapló)

Szerda 18.45-kor a Machinesseker Bajnokok Ligájában a szlovén bajnok RK Celje Pivovarna Lasko otthonában lépünk pályára. Útinaplóval jelentkezünk a két napos túráról.

2022
11/28
Pénteken Zozo és Miki gyűjt adományt a Tappancsnak

Péntek 17 órakor a Napfény Parkban található TESCO-ban gyűjt adományt a Tappancsnak Szita Zoltán és Rosta Miklós.

AZ ÖSSZES HÍR